کد خبر: 1239653
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۱

جشنواره پيامك ادبی «رهنمای سعادت» در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

به‌مناسبت بزرگداشت روز عفاف و حجاب نخستين جشنواره استانی پيامك ادبی «رهنمای سعادت» از سوی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و با همكاری مؤسسه قرآنی نور هدايت در استان برگزار می‌شود.


گروه اجتماعی: به‌مناسبت بزرگداشت روز عفاف و حجاب نخستين جشنواره استانی پيامك ادبی «رهنمای سعادت» از سوی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و با همكاری مؤسسه قرآنی نور هدايت در استان برگزار می‌شود.


محمد مطهری‌فر، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، با اعلام اين خبر گفت: جشنواره رهنمای سعادت با هدف توسعه و ترويج فرهنگ والای عفاف و حجاب، توسعه و نشر فرهنگ نماز با بهره‌گيری از پيام‌ها تأثيرگذار و استفاده از ظرفيت‌های متنوع آفرينش‌ها و كوتاه‌نويسی‌های ادبی با استفاده از ابزارهای نوين ارتباطی برگزار می‌شود. ‌


وی افزود: اين جشنواره در محور تك‌بيت‌ها و جملات ادبی با موضوع نماز و عفاف وحجاب و جملات كوتاه با الهام از زندگانی پيامبر و ائمه معصومين(ع) با موضوع جشنواره برگزار می‌شود.


مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: متن پيامك‌های ارسال شده بايد به زبان فارسی و شامل تك بيت، مصرع يا جمله‌ای زيبا و تأثيرگذار بوده كه برای نخستين بار آفريده شده و متن پيام بايد بين 25 تا 180 كاراكتر(بدون احتساب فاصله بين كلمات و مشخصات ارسال‌كننده پيامك) باشد.


مطهری‌فر با بيان اينكه علاقه‌مندان می‌توانند پيامك‌های خود را تا 21 تيرماه به شماره 30005612002018 ارسال كنند، يادآور شد: علاقه‌مندان برای كسب اطلاعات بيشتر درباره فراخوان اين جشنواره می‌توانند به سايت www.khj.farhang.gov. ir مراجعه كنند.

captcha