کد خبر: 1242203
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹
به‌مناسبت اعياد شعبانيه؛

13 جشن منطقه‌ای در بوستان‌های مشهد برپا شده است

همزمان با اعیاد شعبانیه، 13 جشن بزرگ منطقه‌ای در بوستان‌های سطح شهر مشهد برپا شده است.


گروه اجتماعی: همزمان با اعیاد شعبانیه، 13 جشن بزرگ منطقه‌ای در بوستان‌های سطح شهر مشهد برپا شده است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری مشهد، مجتبی مجد،‌ مدير مراسم و اكران‌های فرهنگی شهرداری مشهد اظهار کرد: همزمان با اعياد شعبانيه، 13 جشن بزرگ منطقه‌ای در بوستان‌های سطح شهر مشهد به منظور ايجاد فضايی شاد و با نشاط در بين شهروندان برپا شده است.


وی گفت: در شب ميلاد امام زمان(عج) به همت سازمان فرهنگی ـ تفريحی شهرداری مشهد 30 نقطه از شهر مشهد نورافشان می‌شود تا فضای زيبايی به پايتخت معنوی كشور داده شود.


مجد با اشاره به اينكه علاوه بر اين به منظور آشنايی هر چه بيشتر شهروندان مشهدی و زائران با شخصيت والای امام زمان(عج)، پنج هزار متر مربع اكران و فضاسازی شهری انجام خواهد شد، يادآور شد: در شب ميلاد امام زمان(عج) و پس از آن، مراسم جشن بزرگی برای زائران و مجاوران امام رضا(ع) در ميدان شهدای مشهد برگزار مي‌شود كه در آن سخنرانی‌های ويژه با موضوعات مهدوی، انتظار و سيره امام زمان(عج) انجام خواهد شد.


وی ادامه داد: برگزاری مراسم مداحی، مسابقات تفريحی و فرهنگی از ديگر برنامه‌های اين مراسم است كه به منظور آشنايی هر چه بيشتر مردم مشهد با سيره مهدوی و فلسفه انتظار برگزار می‌شود.

captcha