کد خبر: 1246835
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰
فرزی

حماسه اقتصادی با مشاركت جوانان در این عرصه محقق می‌شود

استاد حوزه علميه سمنان با اشاره به نقش جوانان در انتخابات اخير و تحقق حماسه سياسی گفت حماسه اقتصادی مدنظر مقام معظم رهبری نيز منوط به حضور و مشاركت جوانان در عرصه‌های اقتصادی است.


گروه اجتماعی: استاد حوزه علميه سمنان با اشاره به نقش جوانان در انتخابات اخير و تحقق حماسه سياسی گفت: حماسه اقتصادی مدنظر مقام معظم رهبری نيز منوط به حضور و مشاركت جوانان در عرصه‌های اقتصادی است.


مهدی فرزی، استاد حوزه علميه سمنان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، با اشاره به اينكه با توجه به فرمايش امام معصوم(ع) كه فرمودند: «العلم سلطان» بايد گفت ايجاد اقتدار مستلزم دانش و آگاهی است، اظهار كرد: آمارها حاكی از آن است كه درصد حضور جوانان در پای صندوق‌های رأی و التفات و توجه به فرمايشات رهبری نه تنها در بين همه اقشار اجتماع كه در بين نسل سوم و نسل چهارمی‌ها از جايگاه ويژه‌ای برخوردار است.


وی با بيان اينكه درصد بسيار زيادی از جوانان كشور در انتخابات 24 خردادماه مشاركت داشتند، گفت: جوانان در مصاحبه‌های متعدد و اعلام نظرها علت مشاركتشان را تبعيت از مقام عظمای ولايت اعلام كردند كه در اين راستا خلق حماسه سياسی و اقتصادی كه جزء مطالبات مقام معظم رهبری از امت اسلامی است در مرحله نخست حماسه سياسی با حضور مشاركت حداكثری جوانان رخ داد.


به گفته فرزی با عنايت به اين نكته كه حماسه اقتصادی نيز منوط به حضور و مشاركت جوانان در عرصه اقتصادی است و چرخ‌های اقتصاد كشور با تلاش و تكاپوی جوانان به حركت در خواهد آمد كه اميدواريم در پايان سال 92 جشن رشد اقتصادی و حماسه اقتصادی نيز مانند حماسه سياسی برگزار شود.


اين استاد حوزه علميه سمنان با اشاره به وظايف جوانان در عصر حاضر گفت: همانگونه كه مقام معظم رهبری فرمودند: «بايد سه امر تحصيل، تهذيب و ورزش» مورد توجه قرار گيرد، قطعاً وظيفه جوانان در افزايش آگاهی، افزايش توان جسمی و توان معنوی نهفته است.


فرزی با اشاره به شرايط اجتماعی موجود گفت: مهمترين مشكل امروز اين است كه جوانان ما از سوی مراكز عمده تبليغی، ترويجی و سازمان‏های فرهنگ محور اقناع نمی‌شوند بنابراين بايد با تدوين يك برنامه جامع و همه جانبه در راستای اغنای افكار جوانان برنامه‌ريزی داشته باشيم.


وی خاطرنشان كرد: با توجه به فرمايش امام معصوم(ع) كه فرمودند «العلم سلطان» بايد گفت دانش و آگاهی توليد اقتدار می‌كند و ما امروز در همه عرصه‌ها نياز به حركت، به سمت علمی‌سازی تجربيات و عملياتی‌سازی علوم داريم.


كارشناس مذهبی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان اذعان كرد: اگر روند آموزشی در كشور ما از محور مدرك‌گرايی به محور حرفه‌گرايی و حرفه‌ای شدن گام بردارد و نگاه‌های دينی از اعتقاد صرف به اعتقاد همراه با عمل تغيير جهت دهد، ما مدينه فاضله مورد توجه نبی ‌اكرم(ص)، ائمه اطهار(ع) و مقام معظم رهبری را محقق خواهيم كرد.

captcha