کد خبر: 1273142
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴
دبير ستاد هفته دولت كاشمر

نظام اسلامی متكی بر احكام نورانی دين است

نظام اسلامی ما متكی بر احكام نورانی دين است و به همين ‌خاطر است كه مردم پشتوانه آن قرار گرفته‌اند و در راه حراست و حفاظت از نظام مقدس جمهوری اسلامی شهدا را تقديم به نظام اسلامی كرده‌اند.


گروه اجتماعی: نظام اسلامی ما متكی بر احكام نورانی دين است و به همين ‌خاطر است كه مردم پشتوانه آن قرار گرفته‌اند و در راه حراست و حفاظت از نظام مقدس جمهوری اسلامی شهدا را تقديم به نظام اسلامی كرده‌اند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر، جواد روشندل دبير ستاد هفته دولت كاشمر، 24 مردادماه در جلسه ستاد هفته دولت كه در محل فرمانداری تشكيل شد، تصريح كرد: حضور همه‌جانبه مردم بوده است كه ما را در برابر تمام‌ چالش‌ها و مشكلاتی كه دشمنان نظام ايجاد كرده‌اند توانسته‌ايم ايستادگی كنيم.


وی ابراز كرد: مسئولان بايد با خدمات صادقانه خود زمينه رضايتمندی و خشنودی مردم از نظام مقدس جمهوری اسلامی كه مبتنی بر احكام دين است را فراهم آورند.


رئيس اداره فرهنگ و اشاد اسلامی كاشمر در ادامه يكی از مهم‌ترين شاخص‌های دولت اسلامی را پيروی از قانون و التزام عملی به احكام اسلام عنوان كرد.


وی افزود: دولت مكتبی شهيدان رجايی و باهنر برترين و بهترين الگو برای تمامی مديران و دولت‌مردان است.


وی تصريح كرد: پيروزی شكوهمند انقلاب اسلامی در همان اوائل انقلاب به مذاق دشمنان خوش نيامد و آنها از ابتدا اقدام به ترور شخصيت‌های بزرگی مانند شهيدان رجايی و باهنر كرده و همواره سعی داشته با اين كار به انقلاب صدمه وارد كنند.


روشندل اظهار كرد: شهيدان رجايی و باهنر تنها با ساده‌زيستی و عشق خدمت به مردم در ذهن هر ايرانی ماندگار شده است و هر خدمتگزاری نيز آرزو می‌كند، بتواند ادامه دهنده راه اين شهيدان والامقام باشد.


وی با اشاره به روحيه استقامت و شجاعت شهيد رجايی در مقابله با بحران‌ها و توطئه‌های عديده عنوان كرد: اين شهيد بزرگوار نمونه‌ای از مردان الهی بود كه در راه دين مبين اسلام از جان، مال و ناموس خويش گذشت كرد.


روشندل در پايان جلسه از تمامی مسئولان ادارات خواست پروژه های قابل افتتاح خود در هفته دولت را هر چه سريعتر به دبيرخانه ستاد ارسال كنند.

captcha