کد خبر: 1273399
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
حجت‌الاسلام محمد باريك‌بين

مسجد بهترين مكان برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی است

امام جمعه موقت قزوين با بيان اينكه مسجد بهترين مكان برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی است گفت بايد افراد جامعه را به سمت مسجد سوق داد تا از تهاجم دشمنان در تمام عرصه‌ها مصون بمانند.


گروه اجتماعی: امام جمعه موقت قزوين با بيان اينكه مسجد بهترين مكان برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی است گفت: بايد افراد جامعه را به سمت مسجد سوق داد تا از تهاجم دشمنان در تمام عرصه‌ها مصون بمانند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، حجت‌الاسلام محمد باريك‌بين، امام جمعه موقت شهر قزوين جمعه 25 مردادماه در خطبه‌های نماز جمعه اين شهر اظهار كرد: مساجد در نظام جمهوری اسلامی دارای جايگاه ويژه و ممتازی هستند.


وی با اشاره به حوادث مصر افزود: نخبگان و مسئولان مصر بايد زمينه را برای برقراری آرامش در اين كشور و همچنين ايجاد نظامی كاملاً مردمی و دموكراتيك را فراهم كنند.


باريك‌بين با اشاره به سالگرد ورود آزادگان به ميهن اسلامی، از مرحوم ابوترابی و شهيد لشگری به عنوان نمونه‌های بارز ايستادگی در اسارت ياد و خاطرنشان كرد: جوان امروز بايد با نسل سربلندی كه بزرگترين سختی‌ها را در اسارت برای عزت ايران اسلامی تحمل كرد، آشنا شود تا قدر اين نظام، كشور و آرامش را بداند.


وی در ادامه با بيان اينكه نياز امروز كشور، وحدت و همدلی است عنوان كرد: با انتخاب وزرا، مردم به دنبال وحدت قوا و حل مشكلات اقتصادی و معيشتی خود هستند.


امام جمعه موقت قزوين تصريح كرد: ملت مظلوم فلسطين نيز امروز بايد بيش از هر زمان ديگری با بصيرت، منافع اسلامی و ملی را تشخيص داده و فريب نقشه‌های شوم رژيم غاصب صهيونيستی را نخورند.


وی از ملت مبارز فلسطين خواست تا با ايستادگی در برابر شهرك‌سازی‌های رژيم اسرائيل در سرزمين‌های اشغالی مانع گسترش اسرائيل شوند.


باريك‌بين در پايان به سالروز تخريب قبور بقيع نيز اشاره و خاطرنشان كرد: دشمن از هر روشی برای ضربه زدن به دين اسلام استفاده می‌كند و ايجاد فرقه وهابيت و حمايت از او نيز در راستای همين دشمنی با مسلمانان است.

captcha