کد خبر: 1325886
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵

عضویت 400 هنرمند در انجمن موسیقی سنتی و آئینی قم

گروه هنر: مسئول انجمن سرود و آهنگ‌های انقلابی اداره ارشاد قم گفت: 400 نفر به عضویت انجمن موسیقی سنتی و آئینی استان قم درآمده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، امیر زینلی، مسئول انجمن سرود و آهنگ‌های انقلابی اداره ارشاد اسلامی استان قم امروز، 10 آذر در گفت‌وگو با خبرنگاران سال 1383 را تاریخ شکل‌گیری این انجمن عنوان کرد و گفت: انجمن سرود و آهنگ‌های انقلابی استان قم با توجه به حساسیت بالایی که دارد کم حاشیه‌ترین انجمن استان است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت مناسب هنر موسیقی در استان قم ابراز کرد: لازم است این ظرفیت‌ها مدیریت شده و برای توسعه این هنر علاوه بر تولید کمی به کیفیت برنامه‌ها دقت بیشتری شود.

زینلی به برخی از فعالیت‌های مهم انجمن اشاره و اظهار کرد: این انجمن برگزاری سلسله برنامه‌های پژوهشی تأملی در باب موسیقی با عنوان ترنم سبز را در برنامه‌های خود دارد که با حضور اساتید مجرب این هنر و اجرای برنامه‌های فاخر هنری از سال 1383 تاکنون 24 برنامه برگزار کرده است.

این هنرمند قمی جشنواره استانی رسالت و ولایت با حضور 20 گروه موسیقی، سرود و همخوانی و همچنین جشنواره سراسری راح روح را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: جشنواره راح روح با توجه به محتوای دینی آن، با هدف اجرای صحیح گوشه‌ها و آوازهای ردیف دستگاهی ایرانی بر روی اشعار مذهبی، عرفانی، مناجاتی، مدح و ثنای پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، یکی از بهترین و هوشمندانه‌ترین فعالیت‌‌های موسیقی است.

وی شرکت در همایش سراسری شب‌های موسیقی ایران و هنرنمایی حدود 70 هنرمند قمی در تالار وحدت، برگزاری سوگواره استانی در سوگ خورشید با شرکت پنج گروه و اجرای پانزده مجلس تعزیه در بخش‌ها و مراکز دهستان استان قم، برگزاری همایش تعزیه شور حسینی و ... را از جمله فعالیت‌های این مرکز عنوان کرد.

وی برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی آواز ایرانی با حضور استاد نوربخش، اردوهای تفریحی و پژوهشی و بازدید از کنسرت‌ها و اماکن و مراکز مرتبط را از دیگر فعالیت‌های پر اهمیت این انجمن دانست.

مسئول انجمن سرود و آهنگ‌های انقلابی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از برپایی کارگاه هنری به‌صورت هفتگی در این انجمن خبر داد و بیان کرد: این کارگاه هنری بجز ایام سوگواری به‌صورت مداوم به مدت هشت سال در محل انجمن برگزار شده و به اجرا و نقد و بررسی نواها و آواها پرداخته است.

زینلی از بیمه هنرمندان موسیقی و تعزیه استان خبر داد و گفت: این انجمن بیش از 150 هنرمند قمی را جهت استفاده از تسهیلات قرض‌الحسنه و بیمه هنرمندان به صندوق حمایت و خانه موسیقی معرفی کرده است.

وی با اشاره به حمایت مناسب اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم و همکاری این انجمن با آموزشگاه‌های موسیقی و نهادهای مختلف سطح شهر، اظهار کرد: مردم متوجه شده‌اند این موسیقی سنتی و آئینی با موسیقی‌های دیگر متفاوت است.

این هنرمند قمی در پایان با بیان اینکه این انجمن از علاقه‌مندان به این رشته هنری عضوگیری می‌کند، تصریح کرد: این انجمن پس از تأسیس، اقدام به ثبت نام از هنرمندان استان کرد و تاکنون تعداد بیش از 400 هنرمند قمی به عضویت این انجمن درآمدند و کارت عضویت انجمن را دریافت کردند که عضوگیری همچنان ادامه دارد.

captcha