کد خبر: 1332707
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳

عمل به کلام امیرالمومنین(ع) در نهج‌البلاغه آرامش‌بخش زندگی امروز است

گروه اندیشه: مدرس مدرسه علمیه ام‌ابیها(س) سبزوار گفت: نهج‌البلاغه بین مردم ما غریب مانده و این در حالیست که عمل به کلام امیرالمومنین(ع) در این کتاب ارزشمند آرامش‌بخش زندگی پردغدغه امروز است.

زهرا صانعی، مدرس مدرسه علمیه ام‌ابیها(س) سبزوار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با بیان اینکه در حکمت‌ها و بیانات قصار امیرالمومنین(ع) خودسازی به تمام معنا وجود دارد،‌ گفت: متاسفانه نهج‌البلاغه بین مردم ما غریب است، بسیاری از آن دور مانده و شرح نهج‌البلاغه خیلی برای عامه مردم بیان نشده است.

وی نهج‌البلاغه را کتاب خودشناسی، خداشناسی، شخصیت‌سازی و انسان‌سازی معرفی کرد و افزود: امروز مشکل عمده مردم با وجود رفاه و پیشرفتی که در حوزه‌های مختلف زندگی شاهد آن هستیم، نبود آسایش و آرامش است لذا اگر کلام حضرت علی(ع) در زمینه مسائل فردی و اجتماعی را به مرحله عمل برسانیم، به آسایش و آرامش در زندگی نیز دست می‌یابیم.

صانعی در ادامه از برگزاری سلسله نشست‌های تفسیر و ترجمه نهج‌البلاغه در جوار حرم مطهر امامزاده شعیب(ع) سبزوار خبر داد و اظهار کرد: در سلسله نشست‌های تفسیر و ترجمه نهج‌البلاغه، قسمت‌هایی از نامه‌ها و خطبه‌های حضرت که به زندگی فردی و اجتماعی مردم بیشتر پرداخته است، شرح و تفسیر می‌شود.

این مدرس حوزه علمیه، توجه به سن و شغل افراد شرکت‌کننده در جلسات را نیز ملاک انتخاب بخش‌هایی از این کتاب انسان‌ساز برای شرح و تفسیر عنوان کرد و گفت:  کلام امیرالمومنین(ع) در نهج‌البلاغه فقط در حوزه سیاست و مدیریت نیست بلکه مسائل اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی و ... را هم در بر می‌گیرد.  

وی تصریح کرد: سلسله نشست‌های تفسیر و ترجمه نهج‌البلاغه نوبت صبح هر پنج شنبه در محل سالن مطالعه کتابخانه امامزاده شعیب(ع) سبزوار با همکاری هیات امنای این امامزاده و اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان برگزار می‌شود.

مدرس مدرسه علمیه ام‌ابیها(س) سبزوار افزود: هدف ما از برگزاری این سلسله نشست‌ها شناساندن کتاب ارزشمند نهج‌البلاغه، خطبه‌ها، نامه‌ها و حکمت‌های آن به مردم، بهره‌برداری از آن و بالابردن فرهنگ مطالعه بین تعداد زیاد زائران حرم مطهر و مجاوران است.

captcha