به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی ملکی، مدیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش یکشنبه، 8 دیماه، در نشست هماندیشی این ستاد گفت: به منظور اجرایی شدن مفاد توافقنامه آموزش و پرورش و حوزههای علمیه به دبیران ستاد 5گانه کشور، فرمهای گزارشدهی داده میشود که بر طبق آن هر کدام از دبیران با توجه به فرمت استاندارد شده گزارشدهی، گزارشهای روزانه و ماهانه خود را در آن تنظیم میکنند.
وی افزود: دبیرخانه ستاد بر اساس توافقنامهای که به امضای آیتالله حسینی بوشهری و حمیدرضا حاج بابایی وزیر وقت آموزش و پرورش کشور رسید، تشکیل شد. این توافقنامه برای تصویب به شورای انقلاب فرهنگی کشور رفت و در آنجا تقاضای ایجاد یک سازمان مجزا برای این ستاد مطرح شد که بنا به دلایل منطقی و صحیحی از سازمان شدن این دفتر به دلیل مشکلات خاص خود جلوگیری شد.
مدیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش با اشاره به دغدغههای رهبر انقلاب در راستای اجرایی شدن مفاد سند چشم انداز آموزش و پرورش و نقش مهم حوزه در این عرصه، اظهار کرد: این ستاد در حد یک دفتر تخصصی تعریف شد که تمام شئون مرتبط با روحانیت و آموزش و پرورش را بررسی کرده و راهکارهای تجمیع این فعالیتها را در یک قالب خاص مشخص کند.
وی گفت: یکی از مهمترین دغدغههای این ستاد برای اجرایی شدن مفاد توافقنامه، ایجاد ردیف بودجه مشخص در مجلس شورای اسلامی است زیرا این کار با گسترده ملی، وظایف سنگینی به عهده دارد و بدون درنظرگفتن مباحث مالی و پشتیبانی، کار سختی را برای ادامه کار خواهد داشت.
ملکی عنوان کرد: خوشبختانه آیتالله حسینی بوشهری در اعتبارات حوزه علمیه نگاه مناسبی به این دفتر داشته است و حمایت همه جانبهای از اجرایی شدن فعالیتهای این ستاد انجام شده است.
وی برگزاری هشتمین همایش ستاد همکاریهای حوزه وآموزش و پرورش را از مهمترین فعالیتهای این ستاد عنوان کرد و گفت: تمام بخشهای مرتبط با این ستاد باید زمینه هرچه بهتر برگزار شدن این همایش در سال آینده را فراهم آورند؛ آنچه در این میان مهم است آن است که فعالان این حوزه باید ظرفیتهای خود را برای اجرایی شدن این مصوبات فعال کنند.