کد خبر: 1370817
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۰

دومین پیش نشست تخصصی همایش ملی فقه هسته‌ای برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه: به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، با همراهی سازمان انرژی اتمی و همکاری جامعه المصطفی(ص) العالمیه دومین پیش نشست تخصصی همایش ملی فقه هسته‌ای برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، دومین پیش نشست تخصصی همایش ملی فقه هسته‌ای با موضوع ادله فقهی منع بکارگیری سلاح‌های هسته‌ای، توسط پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، با همراهی سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه در مدرسه حجتیه قم برگزار می‌شود.

بنا بر این گزارش، در این نشست تخصصی که در محل مدرسه مبارکه حجتیه از مراکز وابسته به جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه قم برگزار می‌شود، حجت‌الاسلام و المسلمین محمود یوسف وند استادیار جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت. همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین سعید داوودی و ناصر قربان‌نیا به عنوان ناقد در این جلسه حضور دارند.
لازم به ذکر است، دومین پیش نشست تخصصی همایش ملی فقه هسته‌ای، صبح پنج شنبه، 17 بهمن ماه، از ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات مدرسه مبارکه حجتیه جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه به آدرس قم، چهار راه شهداء، خیابان حجتیه، برگزار خواهد شد.
گفتنی است همایش ملی فقه هسته‌ای که بررسی فتوای مقام معظم رهبری پیرامون حرمت انباشت و استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی را در دستور کار خود دارد با همراهی مراکز و موسسات علمی کشور، 30 بهمن ماه 92 در سازمان انرژی اتمی در تهران و 1 اسفندماه در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی قم برگزار خواهد شد.

captcha