کد خبر: 1399091
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵
نیمه دوم اردیبهشت؛

اساتید قرآنی مؤسسه ثامن‌الائمه(ع) اصفهان تجلیل می‌شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر عامل مؤسسه ثامن‌الائمه‌(ع) اصفهان‌ گفت: ششمین همایش ‌تجلیل از اساتید قرآنی این مؤسسه نیمه دوم اردیبهشت‌ سال جاری با حضور 600 استاد قرآنی در رشته‌های مختلف برگزار می‌شود.

احمد زینلی‌، مدیر عامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ثامن‌الائمه‌(ع) اصفهان‌ در گفت‌وگو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از اصفهان، گفت: ششمین همایش تجلیل از اساتید قرآنی مؤسسه ثامن‌الائمه(ع) ‌اصفهان نیمه دوم اردیبهشت‌ سال جاری با حضور 600 استاد قرآنی در رشته‌های مختلف با هدف ترویج فرهنگ قرآن و عترت ‌میان مردم به‌‌ویژه جوانان در اصفهان برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: برای انتقال سبک زندگی قرآنی به مردم از طریق پیام‌های قرآنی باید تلاش ویژه‌ای صورت پذیرد و در این راستا باید تمامی دستگاه‌های فرهنگی کشور به‌‌ویژه سازمان صدا و سیما، حوزه‌های علمیه، آموزش و پرورش، روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها گام بردارند و شرایطی را فراهم کنند که تک‌ تک افراد جامعه ما با آموزه‌ها و پیام‌های قرآنی و آنچه که قرآن از آنان می‌خواهد، آشنا شوند.

مدیر عامل مؤسسه ثامن‌الائمه‌(ع) اصفهان گفت: قرآن کریم برای هدایت بشر نازل شده است و برای دست‌یابی به گنجینه‌های ارزشمند آن باید خود را مخاطب آیات خدا قرار داد و درباره آن به تفکر و اندیشه پرداخت، زیرا تمام عزّت و ارزش ما مسلمانان از این کتاب الهی سرچشمه می‌گیرد.

وی بیان کرد: هدف از نزول قرآن کریم این بوده که این مصحف شریف وارد متن زندگی ما مردم شود، اما امروزه قرآن کریم آن‌چنان که شایسته است وارد زندگی ما نشده و حتی در بعضی موارد افراد از قرائت آن عاجز هستند.

زینلی نقش مربی قرآن در یادگیری و یاددهی قرآن‌آموزان را بسیار تأثیرگذار عنوان و اظهار کرد: وظیفه مربیان قرآن بسیار خطیر و سنگین است.

captcha