کد خبر: 1400051
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۳
توسط خانه اندیشمندان علوم انسانی؛

نشست «مطهری و تحلیل کانت از مدرنیته» برگزار می‌شود

گروه اندیشه: چهارمین نشست از سلسله نشست‌های فلسفی خانه اندیشمندان علوم انسانی با موضوع «مطهری و تحلیل کانت از مدرنیته» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، چهارمین نشست از سلسله نشست‌های فلسفی خانه اندیشمندان علوم انسانی، با موضوع «مطهری و تحلیل کانت از مدرنیته» برگزار می‌شود.
بر اساس این گزارش، این نشست با حضور علی‌اکبر احمدی‌افرمجامی، حمیدرضا آیت‌اللهی و حمید طالب‌زاده، روز سه‌شنبه 16 اردیبهشت ماه از  ساعت 16 الی 18 در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.
همچنین، سومین نشست از سلسله نشست‌های فلسفی با موضوع «اخلاق اجتماعی؛ مبانی و پیامدها» با حضور اساتید و کارشناسان، سه شنبه 9 اردیبهشت ماه از ساعت 16 تا 18 برگزار می‌شود و سخنرانان این نشست، محسن جوادی، حسین هوشنگی، محمدهادی مفتح و مهدی اخوان هستند.
بر اساس این گزارش، محل برگزاری این نشست‌ها، خانه اندیشمندان علوم انسانی، به نشانی خیابان استاد نجات‌الهی (ویلا)، نبش ورشو است.

captcha