کد خبر: 1415756
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۲

بخش کتبی جشنواره قرآنی دانشجویان علمی ـ کاربردی اصفهان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: بخش کتبی دهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی اصفهان نیمه اول تیرماه همزمان با سراسر کشور در اصفهان برگزار می‌شود.

مجید رفیعی، معاون فرهنگی دانشگاه علمی ـ کاربردی استان اصفهان در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، گفت: بخش کتبی دهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان اصفهان نیمه اول تیرماه همزمان با سراسر کشور در اصفهان برگزار می‌شود.

وی افزود: این مسابقات در دو بخش آقایان و بانوان و ویژه کارمندان، اساتید و و دانشجویان این دانشگاه در سراسر کشور برگزار می‌شود. دهمین جشنواره قرآنی دانشجویان علمی ـ کاربردی استان اصفهان در بخش شفاهی شامل رشته‌های قرائت به روش تحقیق، ترتیل، حفظ یک جزء، حفظ سه جزء پیوسته، حفظ پنج جزء پیوسته، حفظ 10 جزء پیوسته و حفظ 20 جزء پیوسته و همچنین مداحی و دعاخوانی بود که در نیمه دوم اردیبهشت سال جاری برگزار شد و برگزیدگان این بخش به مسابقات کشوری که در شهریور برگزار می‌شود راه یافتند.

معاون فرهنگی دانشگاه علمی ـ کاربردی اصفهان اظهار کرد: دهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه در بخش دانشجویی در شش بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری و در 32 رشته برگزار می‌شود که بخش کتبی شامل رشته‌های ترجمه و مفردات قرآنی، سیره معصومین(ع)، آشنایی با مفاهیم قرآنی، قرآن‌شناسی، آشنایی با احادیث و ادعیه، احکام و در بخش پژوهشی، شامل مقاله قرآن و عترت با موضوع قرآن و عترت و سبک زندگی اسلامی، قرآن و عترت و علوم، فناوری؛ تولید نرم‌افزار، وبلاگ‌نویسی، ادبی شامل شعر، داستان‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی، فیلمنامه­‌نویسی، بخش هنری شامل خوشنویسی، نقاشی، ‌نماهنگ، عکس و ‌تذهیب است.

معاون فرهنگی دانشگاه علمی ـ کاربردی اصفهان بیان کرد: کارمندان، اساتید و دانشجویان این دانشگاه در سراسر کشور تا پایان خرداد سال جاری فرصت دارند در بخش کتبی به رقابت با یکدیگر بپردازند.

captcha