کد خبر: 1417004
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۰

کنفرانس علمی قوانین و مشکلات حقوقی حرفه پزشکی برگزار می‌شود

گروه سلامت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۲۸ خردادماه کنفرانس علمی قوانین و مشکلات حقوقی حرفه پزشکی را به منظور ارتقای دانش پزشکی در رابطه با قوانین و مقررات قانونی حرفه پزشکی برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) دانشگاه علوم پزشکی مازندران 28 خردادماه جاری کنفرانس علمی قوانین و مشکلات حقوقی حرفه پزشکی را به مدت دو روز به منظور ارتقای دانش پزشکی در رابطه با قوانین و مقررات قانونی حرفه پزشکی برگزار می‌کند.
براین اساس در روز نخست این کنگره مباحثی از قبیل: ارائه مطالب در رابطه با ضمان و مسئولیت پزشکی انواع تخلفات پزشکی، اصول گواهی نویسی و قوانین مرتبط با آن، مرگ شناسی و صدور جواز دفن، سقط جنین و قوانین مرتبط با آن، تجاوزات جنسی و مسائل مرتبط با آن، رضایت و برائت، مرگ حین عمل جراحی و بیهوشی، راه‌های پیشگیری از قصور و مستند‌سازی پرونده‌های بیمارستانی مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
جنون و مسئولیت کیفری، دیه و ارث، مرگ مغزی و قوانین مرتبط با آن، کودک آزاری، آسیب‌شناسی جراحات از نظر پزشکی قانونی‌، آئین نامه‌های نظام پزشکی در بررسی تخلفات و قصور پزشکی و بررسی قصور پزشکی در پنج سال اخیر استان مازندران نیز از مباحثی‌ است که در روز دوم این کنگره مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
براساس گزارش ایکنا، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 26 خردادماه جاری کنفرانس آموزش قوانین و مشکلات حقوقی حرفه‌ای پزشکی را به منظور آشنایی پزشکان با برخی از مباحث حقوقی حرفه‌ای پزشکی از جمله منشور حقوق بیمار، قصور پزشکی، رضایت و برائت، اصول گواهی نویسی و رازپوشی حرفه‌ای، آشنایی با قوانین مرتبط با حرفه پزشکی، اصول مستندسازی اطلاعات پزشکی و اشکالات شایع در پرونده نویسی برگزار می‌کند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز 29 خردادماه کنفرانس علمی یک روزه ناتوانی جنسی از منظر طب و حقوق را به منظور آشنایی پزشکان و کارشناسان پزشکی قانونی با ناتوانی‌های جنسی از منظرعلم پزشکی و تطبیق آن با علم حقوق در پزشکی قانونی برگزار می‌کند.

captcha