کد خبر: 1418293
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۱
توسط مدرسه علمیه امام خمینی(ره)؛

شماره چهارم فصلنامه «ژرفا» منتشر شد

گروه حوزه‌های علمیه: شماره چهارم فصلنامه «ژرفا» توسط مدرسه علمیه امام خمینی(ره) منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در این شماره نشریه «ژرفا»، مطالب متنوع و ارزشمندی با محوریت بحث‌های کلامی به چاپ رسیده است.
براساس این گزارش، حجت‌الاسلام و‌المسلمین عباس قانع، سردبیر فصلنامه «ژرفا»، در سر مقاله این شماره، حوزه‌های علمیه را کانون اصلی اندیشه دانسته و عنوان می‌کند: حوزه‌های علمیه، از دیرباز کانون اصلی اندیشه و تولید علوم انسانی بوده و این مرجعیت باید در پرتو تلاش و مجاهدت‌های بی‌وقفه علما و اندیشمندان، حفظ شود. در این میان نقش طلاب و فضلای جوان، بی‌بدیل و مهم است؛ چرا که اگر بخواهیم تمام انتظارات و مسئولیت‌ها را متوجه بزرگان کنیم، راه خطا پیموده‌ایم. علمای بزرگ به فراخور موقعیت و شرایطی که دارند مسئولیت حراست و نگهبانی از مرزهای توحیدی و فکری اسلام را بر عهده دارند. اما فضلای جوان باید زمینه بسط، تببین و نشر معارف را به عهده گیرند.
ایشان همچنین عافیت طلبی و اهمال کاری فضلای جوان را بزرگترین خطر برای حوزه‌های علمیه دانسته و تصریح می‌کنند: اگر جوانان که ظرفیت‌های فعلی و بعضاً بالقوه حوزه هستند در مسیر درست حرکت نکرده و خود را مجهز به سلاح علم و قلم و بیان نکنند جای بسی تأسف و نگرانی خواهد بود.
براساس این گزارش، این شماره از نشریه «ژرفا» حاوی مقالاتی همچون « گفتاری در حسن و قبح ذاتی عقلی » نوشته حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحجت حسینی، « نقد و بررسی احادیث مخالف قیام در زمان غیبت امام زمان(عج)»، اثر اسماعیل قربانی، «نقدی بر کتاب درسی از ولایت آقای برقعی» به قلم ناصر ایرانی، «روش‌های جنگ تبلیغاتی معاویه علیه امیرالمومنین(ع)» از حجت‌الاسلام  والمسلمین مرتضی تحصیلی، «حوزه علمیه کارآمد از دیدگاه مقام معظم رهبری (با بررسی عوامل ناکارآمدی حوزه علمیه)» اثر سیدمجتبی هادیان،  «عدالت صحابه از منظر فریقین ومسئله عصمت» از حجج الاسلام محمدرضا دشتی و ابراهیم عباسی و مقاله « انتصابی یا انتخابی بودن ولی فقیه»  به کوشش احمد مذهب‌دار، است.

captcha