کد خبر: 1426327
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

«منتخب‌الاثر» فارسی در نمایشگاه قرآن و عترت قم عرضه شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: از سوی دفتر آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی منتخب‌الاثر با ترجمه فارسی در دومین نمایشگاه قرآن و عترت استان قم ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، حسین صمدی، مسئول غرفه انتشارات آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی در دومین نمایشگاه قرآن و عترت استان قم منتخب‌الاثر را از معروف‌ترین کتاب‌های شناخت امام زمان(عج) برشمرد و گفت: پس از نمایشگاه بین‌المللی با درخواست بسیاری از مردم در زمینه ترجمه فارسی این اثر مواجه بودیم.

وی با اشاره به لزوم توجه درخواست‌‌های مردم و مقلدان این مرجع تقلید افزود: با آماده‌سازی ترجمه فارسی منتخب‌الاثر در ماه‌های اخیر، این کتاب در دومین نمایشگاه قرآن استان ارائه شده است.

مسئول غرفه انتشارات آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی در دومین نمایشگاه قرآن و عترت استان قم با اشاره به فروش کتاب‌های صراط مستقیم در پاسخگویی به شبهه‌افکنی‌های وهابیت، سلسله مباحث مهدویت و لمحات درباره حدیث و مذهب ادامه داد: 109 عنوان کتاب آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی به همراه برخی از کتاب‌های شاگردان این مرجع تقلید در این نمایشگاه عرضه می‌شود.

صمدی به ویراست جدید کتاب پرفروش صراط مستقیم اشاره و بیان کرد: 20 عنوان کتاب ویراست شده جدید در دومین نمایشگاه قرآن و عترت ارائه می‌شود.

captcha