کد خبر: 1437953
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۶
حسینی عنوان کرد:

فرهنگ غنی اسلام؛ پیونددهنده تمام اقوام ایرانی

گروه اجتماعی: مدیر‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه اقلیت‌های ایرانی به‌ویژه عشایر همیشه نسبت به فرهنگ ایران و دفاع از این خاک توجه بسزایی داشته‌اند، گفت: فرهنگ غنی اسلامی ـ توحیدی و قرآن همه ما را به هم‌ پیوند می‌زند که فرهنگ ایرانی نیز می‌‌تواند یکی از مهم‌ترین دلایل این امر باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سیدجواد حسینی، مدیر‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی‌ روز گذشته، 19 مرداد در اختتامیه پانزدهمین اردوی دانش‌آموزان عشایر کشور ضمن ابراز خرسندی از اینکه در جمع دانش‌آموزان عشایر کشور قرار دارد، گفت: خراسان رضوی از میزبانی شما دانش‌آموزان عشایر و دانش‌آموزان قرآنی سراسر کشور بسیار خوشحال و خرسند است.

وی با اشاره به پیام اصلی پانزدهمین اردوی کشوری دانش‌آموزان عشایر، اظهار کرد: در واقع مهم‌ترین پیام این اردو صلح، دوستی، وحدت، هم‌گرایی و هویت اجتماعی است که شما طی این چند روز کسب کرده و باید در زندگی خود پیاده‌سازی کنید.

حسینی به حضور مؤثر قشر عشایر در تمام عرصه‌های کشور اشاره و عنوان کرد: عشایر غیور، دلاور و مرزنشین ایران عزیز در عرصه‌های گوناگون حضور مؤثری را در عرصه ایفا و افتخارآفرینی کرده‌اند.

مدیر‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه هر زمانی‌که حادثه‌ای برای این کشور رخ داده شاهد حضور تمام اقوام ایرانی در صحنه هستیم، افزود: در طی 8 سال دفاع مقدس شاهد هستیم که تمام اقوام ایرانی اعم از کرد، لر، عرب، فارس و ... پا به صحنه گذاشته و دلاورانه از خاک میهن خود دفاع کردند.

وی به انقلاب مشروطه نیز اشاره کرد و گفت: در انقلاب مشروطه نیز شاهد قهرمانی تمام اقوام ترک، آذری،  فارس و ... بودیم که برگ زرینی را در تاریخ ایران عزیز رقم زدند، همچنین این دلاوران 36 سال قبل بزرگترین انقلاب قرن را ایجاد کردند.

حسینی افزود: در پیروزی شکوهمند ایران اسلامی تمام اقوام به‌ویژه عشایر از خود گذشتگی‌های فراوانی را انجام داده تا سرانجام این انقلاب با سکان داری امام خمینی(ره) بزرگ‌مرد تاریخ به پیروزی رسید و اهداف دشمنان را با شکست روبه‌رو کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه اقلیت‌های ایرانی به‌ویژه عشایر همیشه نسبت به فرهنگ ایران و دفاع از این خاک توجه بسزایی داشته‌اند، گفت: فرهنگ غنی اسلامی، توحیدی و قرآن کریم همه ما را به همه پیوند می‌زند که فرهنگ ایرانی نیز می‌‌تواند یکی از مهم‌ترین دلایل این امر باشد.

captcha