کد خبر: 1442479
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶

برگزاری مسابقه کتابخوانی آنلاین با موضوع حجاب و عفاف در اصفهان

گروه اندیشه: مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان از برگزاری مسابقه آنلاین «حیا» با موضوع حجاب و عفاف در شبکه کتابخوانان حرفه‌ای خبر داد.

غلامرضا یاوری، مدیر‌کل کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از اصفهان، گفت: مسابقه آنلاین «حیا» با موضوع حجاب و عفاف  در شبکه کتابخوانان حرفه‌ای  با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و کانون نخبگان جوان برگزار می‌شود.

وی افزود: علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه می‌توانند با مراجعه به شبکه کتابخوانان حرفه‌ای به نشانی booki.ir  ضمن دریافت فایل کتاب به سؤالات مسابقه پاسخ دهند.

مدیر‌کل کتابخانه‌های عمومی اصفهان اظهار کرد: مسابقه کتابخوانی «حیا»  از یکم شهریور آغاز شده و تا پایان این ماه ادامه خواهد داشت، منبع مسابقه، کتاب «حیا» نوشته امیرحسین بانکی‌فرد است و به برگزیدگان جوایز ارزنده نقدی و غیرنقدی اهدا می‌شود.

captcha