کد خبر: 1445097
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۱

افزایش تعامل رادیو معارف با معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه

گروه حوزه‌های علمیه: معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه با رادیو معارف برای برنامه‌سازی در حوزه اخلاق همکاری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی رادیو معارف، در دیدار حجج اسلام هادی حسین‌خانی و الله رضا اکبری، معاون تهذیب حوزه‌های علمیه و مدیرکل دفتر امور تربیت و اخلاقی این معاونت با حجت‌الاسلام لطفی نیاسر، مدیر رادیو معارف و جمعی از مدیران رادیو معارف، زمینه‌های همکاری به منظور برنامه‌سازی در زمینه نهضت گسترش اخلاق تاکید شد.
در این جلسه، موضوعاتی از قبیل شناسایی اساتید اخلاق، تولید برنامه‌های اخلاقی بر اساس آسیب شناسی مسایل اخلاقی، پرسمان اخلاقی، تولید نرم‌افزار با موضوعات اخلاقی و نحوه اطلاع‌رسانی از دروس اخلاق آیات عظام و اساتید حوزه‌های علیمه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
حجت‌الاسلام لطفی نیاسر در این دیدار تصریح کرد: رادیو معارف از ابتدای شروع فعالیت خود درس اخلاق صبحگاهی را در برنامه‌های خود گنجانده و در حال حاضر در جهت اجرای فرمایش و تأکیدات مقام معظم رهبری با تمام توان در راه گسترش اخلاق در خدمت است.

وی عنوان کرد: امیدواریم از رهگذر معاونت محترم حوزه علمیه قم به اساتید اخلاق گمنام و ناب دیگر نیز که از سرمایه‌های کشور و حوزه‌های علمیه هستند، دست پیدا کنیم.

captcha