کد خبر: 1445470
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۱
امام جمعه اصفهان:

مسئولان کاروان‌ها به تلاوت قرآن در ایام حج توجه ویژه‌ای داشته باشند

گروه فعالیت‌های قرآنی: آیت‌الله طباطبایی‌نژاد بر توجه ویژه مسئولان کاروان‌ها به تلاوت قرآن در ایام حج تأکید کرد و گفت: یکی از برکات ویژه این ایام ختم قرآن در طول سفر است که باید مدیران کاروان‌ها توجه ویژه‌ای به آن داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، آیت‌الله سید‌یوسف طباطبایی‌نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان امروز، دهم شهریور و همزمان با هفته حج در دیدار با مدیران حج استان اصفهان بر خلوص نیت در اعمال حج تأکید کرد و گفت: به فرموده پیامبر عظیم‌الشأن(ص) اعمال انسان به نیت اوست؛ لذا تلاش کنید سختی حج را با ریا از بین نبرید.

وی بر توجه ویژه مسئولان کاروان‌ها به تلاوت قرآن کریم در این ایام تأکید کرد و گفت: یکی از برکات ویژه این ایام ختم قرآن کریم در طول سفر است که باید مدیران و روحانیان کاروان توجه ویژه‌ای به آن داشته باشند.

امام جمعه اصفهان در بیان اهمیت زیارت خانه خدا اظهار کرد: در اکثر دعاهای ماه رمضان که از ائمه معصوم(ع) نقل شده است، ایشان از خدا درخواست توفیق زیارت خانه خدا را می‌کنند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد افزود: شما باید برای اینکه توفیق حضور مکرر در حج را دارید خدا را شکر کنید و قطعاً خداوند به‌واسطه محسناتی که در وجود شما بوده این توفیق را شامل حالتان کرده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: نیت آن چیزی است که انسان را برای انجام کاری حرکت می‌دهد و با آن چیزی که شما به زبان می‌آورید فرق دارد؛ لذا سعی کنید همه کارهایی را که انجام می‌دهید به شکل خالص تنها برای خدا باشد.

نماینده ولی فقیه در اصفهان تصریح کرد: درست است که شما به‌عنوان مسئول کاروان به حج می‌روید اما باید نیتتان انجام اعمال حج و سپس خدمت به زائران خانه خدا باشد.

captcha