کد خبر: 1448495
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵
معاون اوقاف فارس:

سرمایه‌گذاری در موقوفات توسعه برنامه‌های فرهنگی را دنبال دارد

گروه اجتماعی: سرمایه‌گذاری در موقوفات، افزایش درآمد موقوفات، اجرای مطلوب نیت واقفان در بعد کمی و کیفی و در نتیجه توسعه برنامه‌های مذهبی، اجتماعی و فرهنگی را به‌دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، الیاس رضایی، معاون بهره‌وری اقتصادی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 18 شهریور در جمع خبرنگاران گفت: مراسم کلنگ‌زنی ساخت 212 واحد مسکونی در اراضی موقوفه بی‌بی خاور و عمران مساجد، با حضور قائم مقام بنیاد توسعه و عمران موقوفات کشور چهارشنبه، 19 شهریور برگزار می‌شود.
وی انجام سرمایه‌گذاری در اراضی مستعد موقوفات را جزو اولویت‌های ویژه اداره‌کل اوقاف فارس دانست و بیان کرد: این طرح‌ اقتصادی در راستای احیای موقوفات و اجرای صحیح نیت واقف اجرا می‌شود.
رضایی عنوان کرد: سرمایه‌گذاری در موقوفات، قطعاً افزایش درآمد موقوفات، اجرای مطلوب نیت واقفان در بعد کمی و کیفی و در نتیجه توسعه برنامه‌های مذهبی، اجتماعی و فرهنگی استان را به‌دنبال خواهد داشت.
این مقام مسئول گفت: این طرح‌های اقتصادی با همکاری بنیاد توسعه و عمران موقوفات فارس و مشارکت بخش خصوصی اجرا می‌شود.

captcha