کد خبر: 1448527
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۰

مراسم پنجاه و سومین سال درگذشت شیخ رجبعلی خیاط برگزار می‌شود

گروه اندیشه: مراسم پنجاه و سومین سالگرد ارتحال شیخ رجبعلی خیاط جمعه، ۲۱ شهریورماه بر مزار وی در ابن‌بابویه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مراسم پنجاه و سومین سالگرد ارتحال شیخ رجبعلی نکوگویان(خیاط) با حضور شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی، شاگردان، مریدان و دوستدارانش جمعه، ۲۱ شهریورماه از ساعت ۱۵ تا ۱۸ بر سر مزار وی در ابن‌بابویه تهران برگزار می‌شود.

رجبعلی نکوگویان(زاده ۱۲۶۲، تهران ـ درگذشته ۲۲ شهریور ۱۳۴۰، شهرری)، مشهور به شیخ رجبعلی خیاط از عارفان مشهور است. پدرش، مشهدی باقر، پیشه‌ور بود. رجب‌علی نکوگویان در روز دهم شهریور ۱۳۴۰ هجری شمسی و در سن ۷۸ سالگی درگذشت. او را از عارفان و اهل باطن دانسته‌اند.

کتاب‌های زیادی در خصوص سیره و احوالات او به قلم افراد مختلف نگاشته شده که کتاب «کیمیای محبت» یکی از معروف‌ترین آنهاست که توسط آیت‌الله ری‌شهری به نگارش درآمده است. کتاب «خاطراتی از جناب شیخ» نیز به نقل خاطرات مریدان و شاگردان این استاد اخلاق و عرفان می‌پردازد.

captcha