کد خبر: 1451619
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۲

حرم ۱۴ شهید گمنام در قم تکمیل می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان قم از روحیه جهادی و همت بلند مدیران شهری در بهسازی حرم مطهر ۱۴ شهید گمنام و تسریع در تکمیل یکی از بزرگترین پروژه‌های مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، احمد حسینی، مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان قم 29 شهریور در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تقدیر از یکدلی و مدیریت جهادی مجموعه مدیران شهری و مسئولان استان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به‌ویژه مشارکت فعال در بهسازی حرم مطهر 14 شهید گمنام گفت: با عنایت استاندار قم، شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر، نمایندگان مردم در مجلس، معاونت فنی و مهندسی سپاه امام علی بن ابی طالب(ع)، معاونت عمرانی استانداری، اداره‌کل راه و شهرسازی، فرماندار و فرماندهی انتظامی استان و پس از بازدید مسئولان از حرم مطهر شهدای گمنام، کارگروه فنی و مهندسی زیر نظر معاونت عمرانی استانداری تشکیل شد.

وی افزود: نخستین مراحل اجرای طرح جامع حرم شهدای گمنام و کوه خضر نبی(ع) با نظارت و ساماندهی این کارگروه پیگیری و عملیاتی شده و با همت دلسوزانه مسئولان اجرایی استان و شهرداری قم به‌ویژه شهرداری منطقه چهار، با سرعت و کیفیت بالا در حال انجام است و تا پایان سال 94 به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

حسینی با بیان اینکه موقعیت مکانی حرم مطهر 14 شهید گمنام به لحاظ واقع شدن در بام معنوی و حماسی قم دارای چشم‌انداز منحصر به‌فردی است، تأکید کرد: این مکان مقدس در همه فصول سال پذیرای خیل عظیم زائران مشتاق خواهد بود.

وی برگزاری مراسم و محافل معنوی همچون دعای عرفه، شب‌های احیا و مراسم فرهنگی هفتگی را از برنامه‌های اصلی حرم مطهر 14 شهید گمنام برشمرد و گفت: سرویس‌دهی و ارائه خدمات ضروری از سوی مسئولان شهرداری بر اطمینان خاطر زائران و مردم شریف استان قم نسبت به حضور در این مکان معنوی افزوده است.

حسینی تشریک مساعی و اتفاق نظر و همدلی همه مسئولان استان در بهسازی حرم مطهر 14 شهید گمنام و تشکیل جلسات هفتکی کارگروه فنی و مهندسی را از فرصت‌های مغتنم در استان برای اجرای یکی از بزرگترین پروژه‌های معنوی خاص فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و افزود: پس از سال‌ها کم‌توجهی به حرم 14 شهید گمنام، فرصت اخیر در سایه بالاترین همدلی‌ها و حمایت‌ها محقق شده و ضرورت دارد این حرکت با برکت، از تمام جهات پشتیبانی و حمایت شود.

وی در پایان تأکید کرد: به‌طور حتم هر گونه اظهار نظر، پیشنهاد و هر موضوع دیگری در ارتباط با حرم مطهر 14 شهید گمنام باید از طریق کارگروه فنی و مهندسی، پیگیری شود تا این طرح عظیم بر اثر اقدامات عجولانه و اظهارنظرهای خودسرانه متوقف و یا تعطیل نشود.

یادآور می‌شود، طبق ابلاغ فرماندهی معظم کل قوا و اساسنامه بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، متولی تمامی امور مربوط به شهدای گمنام و حرم مطهر آنان ادارات کل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان‌هاست.

captcha