به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین احمد عابدی، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با بیان اینکه هدف اصلی دانشگاه علوم و معارف، آموزش است، اما در زمینه پژوهش نیز فعال است، اظهارداشت: دانشگاه علوم و معارف پیشرفتهای خوبی از جهات مختلف به دست آورده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون دانشگاه دارای 22 دانشکده است، افزود : در حال حاضر 7 استان کشور برای احداث دانشکده جدید تقاضا دادهاند.
وی با اشاره به اینکه امسال ظرفیت بسیاری از دانشگاهها در مقاطع مختلف خالی ماند، گفت: بر خلاف همه دانشگاهها، دانشگاه علوم و معارف امسال به تعداد ظرفیت اعلام شده به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشجو پذیرفت که بیش از ظرفیت خود بود.
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اضافه کرد: امسال در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های مرتبط، 800 دانشجو پذیرفته شد که 500 نفر جذب این دانشگاه شدند.
وی با بیان اینکه شاخصترین اساتید برای هیات علمی این دانشگاه جذب شدهاند، گفت: هم اکنون 80 استاد تمام وقت و حدود 370 استاد مدعو در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
عابدی با بیان اینکه در سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم، هشتمین همایش پژوهشهای قرآنی با محوریت موضوع سبک زندگی اسلامی و تمدن اسلامی برگزار شد، افزود: در مجموع، 700 مقاله به این همایش ارسال شد که با توجه به اخذ مجوز علمی و پژوهشی برای مقالات برتر، این همایش جایگاه ویژهای به دست آورده است.
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در سال تحصیلی 91-92 باتوجه به مشکل چاپ ، انتشارات بسیاری از دانشگاه ها تعطیل شد و در آن زمان دانشگاه علوم و معارف فاقد انتشارات بود، افزود: انتشارات دانشگاه هماکنون فعال شده است و 15 عنوان کتاب نیز تالیف کرده است و دو مجله علمی و پژوهشی و یک مجله علمی و ترویجی نیز توسط دانشگاه منتشر میشود.
وی در پایان با بیان اینکه این دانشگاه در زمینه پاسخ به شبهات طرح شده در زمینه قرآن در سرتاسر جهان نیز فعال است، گفت: موضوعات و مطالب طرح شده به عنوان موضوع پایاننامه به دانشجویان ارائه میشود یا در قالب قرارداد پژوهشی توسط دانشگاه با پژوهشگران بررسی میشود.