کد خبر: 1471384
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۱
با حضور ناشران ملی؛

سیزدهمین نمایشگاه کتاب فارس برگزار می‌شود

گروه هنر: معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از برپایی سیزدهمین نمایشگاه کتاب فارس با حضور ناشران کشوری طی روزهای ۲۷ آبان تا سوم آذر ماه سال جاری در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، احمدرضا نداف، معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس امروز، 18 آبان در جمع خبرنگاران از برپایی سیزدهمین نمایشگاه کتاب فارس با حضور ناشران کشوری طی روزهای 27 آبان تا سوم آذر‌ماه سال جاری در شیراز خبر داد.
وی با بیان مراسم افتتاحیه این نمایشگاه در روز 27 آبان‌ماه جاری برگزار می‌شود، افزود: این مراسم ساعت 15 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس برگزار خواهد شد.
نداف با یادآوری اینکه اکثر ناشران کشوری و استانی در این نمایشگاه حضور دارند، گفت: هم اینک قریب یک هزار ناشر داخلی بنا به اعلام مؤسسه نمایشگاه فرهنگی کشور جهت حضور در نمایشگاه مذکور اعلام آمادگی کرده‌اند.
معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از تخصیص مبلغ یک میلیارد تومان جهت بن‌های خرید کتاب این نمایشگاه خبر داد و گفت: به‌منظور تقویت فرهنگ کتابخوانی و پربها شدن کتاب، همراه با عزم ملی و همگانی مردم و با مشارکت مسئولان دولتی و بانک صادارات بر اساس روال هر ساله، میزان بن اختصاصی به گروه‌های عادی و دارندگان مدارج علمی فرق دارد، اما هنوز تصمیم قطعی را در رابطه با میزان آن نگرفته‌ایم.
وی اظهار کرد: در سال گذشته برای عموم مردم، میزان بن اختصاصی کتاب به مبلغ 200 هزار ریال بود و دارندگان مدارج کارشناسی به بالا 500 هزار ریال بن دریافت کردند.
نداف با بیان اینکه برنامه‌های جانبی نمایشگاه نیز چندان تغییری نکرده است، گفت: متداول برنامه‌های سال‌های پیش، مسابقات فرهنگی، سرای اهل قلم و نشست اهل کتاب در این نمایشگاه اجرا خواهد شد.
نداف با اشاره به برنامه‌های فرهنگی پیش‌بینی شده به‌عنوان برنامه‌های جنبی این دوره از نمایشگاه کتاب در شیراز گفت: در روزهای افتتاحیه و اختتامیه نمایشگاه، میزبان نویسندگانی از استان فارس هستیم و در سایر روزها نویسندگان و شاعرانی از سایر نقاط کشور به جلسات تخصصی دعوت خواهند شد.

captcha