کد خبر: 1474057
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴
در مسجد نور؛

مجلس ختم و بزرگداشت احمد سیاح امروز برگزار می‌شود

گروه اندیشه: مجلس بزرگداشت احمد سیاح، بنیانگذار فرهنگ لغت عربی به فارسی امروز، ۲۶ آبان در مسجد نور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) مجلس ختم و بزرگداشت احمد سیاح، بنیانگذار فرهنگ لغت عربی به فارسی با حضور جمعی از مسئولان، اساتید، دانشجویان دانشگاه‌ها، طلاب، علمای حوزوی، و... امروز دوشنبه 26 آبان از ساعت 17 تا 19:30 در مسجد نور واقع در میدان فاطمی برگزار می‌شود.
بنابر این گزارش، وی بنیانگذار انتشارات اسلام بود که نزدیک به یک قرن عمر خود را در راه اعتلای دین حقه اثنی عشری صرف کرد. احمد سیاح در روز 22 آبان سرای فانی را بدرود گفت و پیکر آن مرحوم در روز جمعه، 23 آبان در جوار حرم حضرت عبدالعظیم حسنی به خاک سپرده شد.
وی همدوره  با امام خمینی(ره) و از شاگردان علمای بزرگی همچون استاد شاه‌آبادی بود. سیاح از اساتید حوزه و دانشگاه بود که آثار ماندگاری از جمله بیش از 50 کتب ارزشمند بجا گذاشته است که مورد استفاده دانشجویان و طلاب حوزوی است و از جمله آنان می‌توان به اولین لغت‌نامه عربی ـ قرآنی به فارسی، زندگی‌نامه چهارده معصوم(ع)، فرهنگ دانشگاهی عربی به فارسی، دایرة‌المعارف سیاح، کشکول سیاح، پیشگویی‌‌های پیشوایان، شناخت امام عصر(عج) و ... اشاره کرد.

captcha