کد خبر: 2298278
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۵

نگرشی بر آثار و آداب زيارت در كتاب «آستان دوست»

نمايندگي آستان قدس رضوی: كتاب «آستان دوست» به‌همت اداره امور فرهنگی معاونت تبليغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی چاپ و منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، كتاب «آستان دوست» به همت اداره امور فرهنگی معاونت تبليغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی چاپ و منتشر شد.
اين كتاب حاوی اطلاعاتی در خصوص نگرشی بر آثار و آداب زيارت است كه توسط علي كريمي‌جهرمي، استاد حوزه علميه قم در 110 صفحه نوشته و در قطع جيبی تهيه و به چاپ رسيده است.
كتاب «آستان دوست» حاوی مقدمه، 3 بخش اصلی و بخش پايانی است كه در بخش‌های اصلی اين كتاب مفهوم و ماهيت زيارت و اقسام آن، نقش زيارت و آثار و بركات آن، عنايات و كراماتی از حضرت رضا(ع) و آداب و شرايط زائر و زيارت عنوان شده است.
در بخش پايانی كتاب «آستان دوست»، مطالبی در رابطه با زيارت و عرض ادب شاعرانه و نيايش زائران بارگاه ملكوتی حضرت رضا(ع) آورده شده است.
يادآوري مي‌شود كه حرم مطهر حضرت رضا(ع) در تمامی ساعات شبانه روز ميزبان خيل عظيمی از زائران و محبان اهل بيت(ع) است كه با توسل و توبه به اين منبع سعی در اتصال و ارتباط قوی‌تر با معبود هستند.
captcha