کد خبر: 2556949
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲

اتمام داوری مرحله كشوری جشنواره فرهنگی دانشجويان علوم پزشكی

گروه سلامت: مسئول دبيرخانه پنجمين جشنواره فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشكی سراسر كشور با بيان اينكه از مجموعه 40 هزار اثر ثبت شده در جشنواره، چهار هزار و 600 اثر به مرحله كشوری راه پيدا كرده است، اظهار كرد: تا هفته آينده نتايج داوری آثار اعلام می‌شود.

محمود شريفی، مسئول دبيرخانه دائم و عضو شورای سياست‌گذاری پنجمين جشنواره فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشكی سراسر كشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با اشاره به برگزاری مرحله كشوری جشنواره فرهنگی دانشجويان كشور، اظهار كرد: داوری اين مرحله از جشنواره از صبح روز چهارشنبه، 12 تيرماه آغاز و تا عصر روز گذشته ادامه داشته است.
شريفی با بيان اينكه از مجموعه 40 هزار اثر ثبت شده در جشنواره، چهار هزار و 600 اثر به مرحله كشوری راه پيدا كرده است، ادامه داد: بيش از 40 داور ملی و بين‌المللی در طی اين سه روز بيش از 60 رشته و زمينه پنجمين جشنواره فرهنگی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی سراسر كشور را مورد ارزيابی قرار داده‌اند.
وی در ادامه افزود: طبق اظهار نظرات داوران با توجه به اينكه سابق بر اين آثار در مرحله دانشگاهی بررسی شده بود، اثراتی كه به مرحله كشوری راه يافته از كيفيت خوبی برخوردار بوده كه همين موضوع باعث شده فرايند داوری نسبت به سال‌های گذشته با يك رشد قابل توجهی مواجه باشد.
مسئول دبيرخانه دائم و عضو شورای سياست‌گذاری پنجمين جشنواره فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشكی سراسر كشور با بيان اينكه نتايج داوری آثار تا يك هفته آينده پس از بررسی‌های نهايی در اختيار دانشگاه‌ها قرار خواهد گرفت، تصريح كرد: در هر رشته زمينه سه نفر به عنوان نفرات اول تا سوم، دو نفر به عنوان افراد شايسته تقدير و يك نفر هم به عنوان فرد برگزيده بخش ويژه معرفی خواهد شد.
شريفی در ادامه افزود: در مرحله كشوری داوری آثار با توجه به اينكه حجم زيادی آثار از دانشگاه‌ها و دانشكده‌های علوم پزشكی به سمت دانشگاه ميزبان می‌رسد، به طبع آنچه در فرايند دواری موثر است در وهله نخست انتخاب داوران با سطح علمی و توانمندی ويژه است چرا كه دانشجويان شركت كننده در اين جشنواره افراد فعال در علوم پزشكی هستند و طبيعتا داورانی بايد انتخاب شوند كه با فضا و مختصات جامعه علوم پزشكی به خصوص دانشجويان پزشكی آشنا باشند.
وی اضافه كرد: در مرحله دوم آنچه مقوله داوری را در سطح بالايی قرار می‌دهد دسته‌بندی مناسب آثار در دانشگاه‌ ميزبان است كه اين مقوله باعث يك نظم و انسجام در طول زمان داوری و برقراری آرامش درخور توجه در فرايند داوری آثار می‌شود؛ اگر بتوانيم فضای بهره‌مند از آرامش را در محيط داوری لحاظ كنيم مطمئنا می‌توانيم در انتخاب آثار برتر و رسيدن به اهداف جشنواره يك قدم به جلو داشته باشيم.
شريفی در پايان با تاكيد بر اينكه برای اين دوره جشنواره شعار «جوان متعالی سبك زندگی اسلامی ايرانی» در نظر گرفته شده است، عنوان كرد: دانشجويان در جشنواره امسال در شش بخش: ادبی، هنری، پژوهش، فناوری اطلاعات، نشريات دانشجويی و معارف به رقابت با هم خواهند پرداخت و مرحله نهايی پنجمين جشنواره فرهنگی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور نيز يكم شهريور‌ماه سال جاری به مدت سه روز در دانشگاه علوم پزشكی اروميه برگزار خواهد شد.
captcha