کد خبر: 2558150
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۲

مراسم ويژه استقبال از ماه رمضان در حرم رضوی برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مراسم ويژه استقبال از ماه مبارك رمضان امشب، 17 تيرماه ساعت 20:45 الی 22:45 در صحن جامع رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی آستان قدس رضوی، مراسم ويژه استقبال از ماه مبارك رمضان با حضور حجت‌الاسلام سيدحسين حسينی‌قمی، مدرس درس مکاسب در حوزه علمیه قم و مبلغ فعال دینی در کشورهای اروپایی به همراه مديحه سرايی مداحان اهل بيت(ع) امشب، 17 تيرماه، ساعت 20:45 الی 22:45 در صحن جامع رضوی برگزار می‌شود.
سخنرانی حجج‌الاسلام سيدابراهيم حسينی‌ اراكی، استاد حوزه و دانشگاه و سيدحسين حسينی‌‌قمی، مدرس درس مکاسب در حوزه علمیه قم، مبلغ فعال دینی در کشورهای اروپایی به ترتيب با موضوعات تفسير موضوعی قرآن و معاد در قرآن روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه، 19 و 20 تيرماه، ساعت 11:30 به ايراد سخنراني مي‌پردازند.
شرح خطبه شعبانيه، تفسير موضوعي قرآن، بيان سيره و حديث از ائمه معصومين(ع)، آداب زيارت ائمه معصومين(ع) و بيان سيره رضوي از جمله موضوعاتي است كه در هفته جاري در آستانه با آغاز ماه مبارك رمضان در شبستان نهاوندي مسجد گوهرشاد، رواق امام خميني(ره) و رواق غدير در حال برگزاري است.
علاقه‌مندان به سخنرانی و بيان معارف حرم رضوی می‌توانند جهت استفاده از موضوعات فوق به مكان‌های مذكور در ساعات 4:15، 11:30 و 19:30 مراجعه كنند.
از ديگر برنامه‌های معاونت تبليغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی مي توان به قرائت دعاهای حديث شريف كساء، عاليةالمضامين، توسل، كميل، ندبه و همچنين دعاي افتتاح اشاره كرد كه به ترتيب توسط حميد اكبري، جعفر ملائكه، علي خوش‌چهره، حجت‌الاسلام جعفر اسلامي‌فر، محمد موحدي‌نيا در صحن جامع رضوي قرائت می‌شود.
همچنين زيارت امام رضا(ع) هر روز در دو نوبت صبح و عصر در رواق امام خمينی(ره)، نمازهاي يوميه و پس از اقامه نمازهای صبح و عصر در شبستان گرم،‌ تبريزی و نهاوندی مسجد گوهرشاد و رواق دارالحجه حرم رضوی قرائت می‌شود و زيارات امين‌الله،‌ جامعه كبيره و آل‌ياسين نيز به ترتيب هر روز بعد از نماز عشاء، چهارشنبه و جمعه، ساعت 21:15 در صحن جامع رضوی قرائت خواهد شد.
captcha