کد خبر: 2590488
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۵

فرهنگ ايثار و شهادت به درستی برای مردم معرفی و تبيين نشده است

گروه اجتماعی: امام جمعه مشهد با بيان اينكه فرهنگ ايثار و شهادت به درستی برای مردم معرفی و تبيين نشده است، بيان كرد: اگر اين فرهنگ در جامعه توسعه پيدا كند، افراد هواهای نفسانی خويش را در حاشيه قرار داده و خدمت به شهدا محور اصلی زندگی آن ها قرار می گيرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، آيت‌الله سيداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد ظهر امروز، 25 شهريورماه در ديدار با اعضای ستاد مردمی يادواره شهيد بابانظر در مشهد با بيان اينكه ديدار و بازديد از شهدا بر عهده نظام است، اظهار كرد: مقام معظم رهبری به عنوان يك الگو و اسوه، در مقام الگويی خود از خانواده‌های شهدا بازديد می‌كنند.
وی با اشاره به اين مطلب كه مسئولان نمی‌توانند به صورت سرزده به ديدار خانواده‌های شهدا بروند، ابراز كرد: ديدار و بازيد از خانواده‌های معظم شهدا نيازمند برنامه‌ريزی است كه اين امر بر عهده بنياد شهيد و امور ايثارگران قرار دارد.
امام جمعه مشهد با اشاره به اين مطلب كه كار فرهنگی ماندگار می‌ماند، عنوان كرد: كاری كه شما در ستاد مردمی يادواره شهيد بابانظر انجام می‌دهيد، يكی از اقدامات فرهنگی است كه دارای ارزش فراوانی بوده؛ لذا شما بايد سعی كنيد كارها و اقداماتی انجام دهيد كه نهادهای دیگر انجام نمی‌دهند.
آيت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان كرد: به طور مثال ساخت تئاتر و فيلم كه يك اقدام فرهنگی محسوب می‌شود، بايد توسط ستاد مردمی يادواره شهيد بابانظر انجام گيرد زيرا ساخت اينگونه برنامه‌ها در خصوص جانبازان، شهدا و ايثارگران ما می‌تواند در زمينه ارائه فرهنگ ايثار و شهادت به مردم نقش موثری ايفا كند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بيان اينكه اقداماتی كه شما در اين ستاد انجام می‌دهيد بايد دارای تنوع باشد، ابراز كرد: اقدامات شما بايد دارای كيفيت بوده و از سطح بالايی برخوردار باشد زيرا اثربخشی بيشتری دارد.
وی با بيان اينكه اقداماتی مانند اردوی جهادی و كمك به فقرا امری خوب و پسنديده به شمار می‌رود اما اين اقدامات را ديگر نهادهای فرهنگی نيز انجام می‌دهند، تصريح كرد: شما باید با اجرای برنامه‌های هنری و فرهنگی فرهنگ شهادت را در نسل‌های آينده نهادینه کنید و برای ارائه فرهنگ ايثار و شهادت در ميان مردم كارهای منحصر به فردی را انجام دهيد.
امام جمعه مشهد با بيان اينكه فرهنگ ايثار و شهادت به درستی برای مردم معرفی و تبيين نشده است، بيان كرد: اگر اين فرهنگ در جامعه توسعه پيدا كند، افراد هواهای نفسانی خويش را در حاشيه قرار داده و خدمت به شهدا محور اصلی زندگی آن‌ها قرار می‌گيرد.
وی تصريح كرد: اين اقدامات باعث می‌شود تا جوانانی كه آرمان‌هايشان زندگی خوب و مناسب است، برای بقای دين از تمام هستی خود بگذرند.
آيت‌الله علم‌الهدی خطاب به اعضای ستاد مردمی يادواره شهيد بابانظر گفت: شما به‌عنوان يك نهاد فرهنگی بايد برای پيشبرد اهدافتان بر كار و كمك مردم تكيه كنيد.
captcha