کد خبر: 2594164
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۳

درس‌گفتارهايی با موضوع «تاريخ فلسفه اسلامی» و «مناسبات فقه و سياست» برپا می‌شود

گروه انديشه: درس‌گفتارهای ترم جديد مؤسسه «روزگار نو» ذيل سه محور فلسفه، علوم اجتماعی و هنر و ادبيات از نيمه مهرماه آغاز می‌شود كه از آن جمله دو درس‌گفتار نيز با موضوعات «تاريخ فلسفه اسلامی» و «مناسبات فقه و سياست در دوره صفويه» بر پا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، مؤسسه روزگار نو كه از زمستان 91 فعاليت خود را آغاز كرده و درس‌گفتارهايی را در حوزه هنر و فلسفه و علوم اجتماعی با رنگ و بويی متفاوت از فضای رسمی دانشگاهی برگزار كرده است، اكنون چهارمين ترم از اين درس‌گفتارها را در پائيز 92 برگزار می‌كند.
بنا بر اين گزارش، درس‌گفتارهای ترم جديد ذيل سه محور فلسفه، علوم اجتماعی و هنر و ادبيات، تقسيم‌بندی شده است و البته ورود تاريخی و انديشه‌ای به موضوعات مختلف وجه مشترك تمامی درس‌گفتارهاست.
در محور فلسفه درس‌گفتارهای «تاريخ فلسفه اسلامی» با حضور نصرالله حكمت، «تاريخ فلسفه غرب؛ فيلسوفان پيشاسقراطی» با حضور مهدی بنايی، «ريشه‌های فلسفه تحليلی» با حضور عليرضا شفاه، «ظهور فلسفه معاصر؛ ريشه‌های فلسفه قاره‌ای» با حضور علی بخت غلامی، «تاريخ متافيزيك از نگاه هايدگر» با حضور احمد رجبی و «متن‌خوانی كتاب "هستی و زمان"» با حضور مهدی معين‌زاده برگزار می‌شود.
در محور علوم انسانی و اجتماعی نيز درس‌گفتارهای «ماركس به روايت آثارش» منوچهر آشتيانی، «مروری بر تاريخ جامعه‌شناسی» با حضور حامد حاجی حيدری، «مناسبات فقه و سياست در دوره صفويه» با حضور احمد رهدار و «مقدمه‌ای بر تحليل روانی(Psychoanalysis) برای غيرروان‌شناس‌ها «فرويد، يونگ و اريك‌برن» با حضور عليرضا شيری برگزار می‌شود.
«تاريخ ادبيات ايران؛ سبك هندی» با حضور يوسف‌علی ميرشكاك، «سينمای صامت» با حضور مسعود فراستی، «بازانديشی موسيقی معاصر ايران» با حضور مقداد شاه‌حسينی و «فلسفه سينما؛ كتاب "حركت، تصوير، سينما" اثر ژيل دلوز» با حضور سيدمهدی ناظمی درس‌گفتارهايی است كه در محور هنر و ادبيات در ترم پائيزه روزگار نو برگزار خواهد شد.
يادآور می‌شود، شروع كلاس‌ها از 15 مهرماه اعلام شده و علاقه‌مندان می‌توانند تا اين تاريخ جهت ثبت‌نام و كسب اطلاعات بيشتر به سايت مؤسسه به آدرس www.roozegareno.net مراجعه كنند.
captcha