کد خبر: 2598248
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۰

انسان از استعدادهای شگرف خود غافل است

گروه حوزه‎های علميه: حجت‎الاسلام والمسلمين حق جو يكی از مشكلات اصلی بشر را دور ماندن از استعدادها و توان حداكثری‎اش دانست.


به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) حجت‎الاسلام والسملمين محمد حسين حق جو، استاد حوزه علميه قم شب گذشته در نشست سبك زندگی از منظر قرآن و عترت، گفت:انسان دارای نيروهای شگفت‎انگيری است كه اگر اين نيروها را در خود پيدا كرده و طی يك روند درست از آن بهره ببرد به مقامات عاليه خواهد رسيد.
وی افزود: هر انسان مسير فطری خود را طی می‎كند و در اين راه نيز می‎توانند به بی‎نهايت برسد؛ دانشمندان می‎گويند كه 99درصد استعدادهای انسان دست نخورده باقی می‎ماند؛ هر انسان دارای 8ميليارد سلول مغزی است كه هركدام از آنها می‎تواند به اندازه هاردهای باظرفيت بالای رايانه‎ها مطلب ذخيره كرد و يا آنها را تحليل و دسته بندی خودكار كند.
حق جو يادآورشد: اكثر مردم از اين سلول‎ها به اندازه كافی و وافی استفاده نمی‎كنند؛ اگر اعضای بدن انسان به قدرت معنوی خود برسد می‎تواند چيزهای ماورايی را به دست بياورد؛ البته رسيدن به اين استعداد و قدرت‏های معنوی نيازمند مربی و علم است.
وی با ذكر اين طلب هر انسانی می‎تواند طی‎الارض كند، اظهاركرد: برخی از علما به قدرت معنوی رسيدند كه توانستند احساسات و حواس خود را الهی كنند.
مدير مركز مشاوره حرم مطهر حضرت معصومه(س( يادآورشد: بعد مادی، روانی، فكری، معنوی و اجتماعی، شخصيت انسان را شكل می‎دهد؛ اگر انسان بتواند اين ابعاد را ارتقا دهد به بی‏‎نهايت می‏رسيد؛ ولی متاسفانه اكثر مردم به درستی از اين پنج عنصر استفاده نمی‎كنند.
وی گفت: راهكارهای بالندگی و ارتقای اعضای بدن كاركردهای آن بايد به خوبی طی شود و اگر هر يك از اين ابعاد به خوبی رشد نكند بر ابعاد ديگر زندگی انسان نيز تاثير منفی خواهد گذاشت.
حق جو يادآورشد: اكثر ما قادر به رشد مغز خود نبوده‎ايم وگرنه به براحتی می‎توانيم هزاران كتاب را در مغز خود جای دهيم و به سرعت از هر مطلبی كه از آنها نياز پيدا كرديم از ذهن خود برداشت كرده و پس از پردازش، آنها را به كار ببريم.
وی گفت: هيچ مكتبی در جهان به اندازه اسلام برای زندگی مادی و معنوی انسان برنامه ندارد؛ اسلام شاخصه‌‎های بسياری برای رسيدن انسان به حداكثر توان خود ذكر كرده است كه بسياری از مسلمانان از آنها غافل هستند؛ بركت در بعد مادی و علمی و روحی انسان مبتنی به توجه به بعد معنوی انسان است.
حق جو يادآورشد: ارتباط انسان با معنويات استعدادهای انسانی را به حداكثر می‎رساند؛ شخصيت انسان در حالی كه بعد مادی است از ابعاد ديگر معنوی و روحی و اجتماعی و فكری نيز برخورد اراست و شخصيت انسان با معنويت و اتصال به ذات احديت تكميل می‎شود.
captcha