کد خبر: 2602927
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۷

تشرف جانبازان 8 سال دفاع مقدس به حرم رضوی

جمعی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس به همراه خانوداه‌های خود به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، مسئول اداره خدمات رفاهی امور ايثارگران ناجا در حاشيه تشرف اين گروه به حرم مطهر رضوی به خبرنگار ما گفت: اين گروه شامل جانبازان قطع نخاع، قطع دو پا و روشن‌دل دو چشمی هستند كه پاها و چشمان خود را فدای اسلام و پاسداری از اين مرز و بوم كرده‌اند.
محسن تاجيك اظهار داشت: اين گروه، جانبازان استان‌های لرستان، مازنداران، گيلان، گلستان، هرمزگان، كرمانشاه و كهگيلويه و بويراحمد هستند.
وی افزود: با برنامه‌ريزی‌های صورت گرفته در 4 مرحله حدود ‌هزار نفر از جانبازان تمام استان‌های كشور به همراه خانواده‌های خود از سوی مركز امور ايثارگران ناجا به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند.
تاجيك با اشاره به اقامت 4 روزه اين گروه‌ها در مشهد گفت: برگزاری دوره‌های مهارت ‌های زندگی و نحوه برخورد با جانباران، شركت در برنامه‌های فرهنگی و مذهبی حرم مطهر رضوی و زيارت دسته‌جمعی جانبازان در نيمه‌های شب از جمله برنامه‌هايی است كه برای اين گروه‌ها تدارك ديده شده است.
يادآور می‌شود؛ معاونت تبليغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی ضمن برگزاری برنامه قرائت ادعيه و مداحی در رواق دارالهدايه، هدايای فرهنگی و متبركی را به جانبازان و خانواده‌های آن‌ها اهداء كرد.
captcha