کد خبر: 2604768
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳

دستاوردهای آستان قدس رضوی مايه غرور است

ارشد عقيدتی سياسی ارتش در استان خراسان گفت: دستاوردهای آستان قدس رضوی در حوزه‌های مختلف مايه غرور و مباهات است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از پايگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، حجت الاسلام و المسلمين عباس مقدسيان در اولين همايش «سفيران ارتش در حريم يار» كه در محل لشكر 77 پيروز ثامن‌الائمه(ع) و با هدف تجليل و بزرگداشت كاركنان پايور ارتش جمهوری اسلامی ايران كه مفتخر به خدمتگزاری در حرم مطهر امام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) هستند بر گزار شد، انقلاب اسلامی را برگرفته از نهضت سيد الشهدا(ع) دانست و اظهار داشت: انقلاب اسلامی ايران، واقعه‌ای تأثيرگذار در تاريخ بشريت بود و تأثير‌های مثبت اين انقلاب روز به روز در جهان گسترش بيشتری می‌يابد.
وی با اشاره به ۲۴ مهر سالروز تاسيس سازمان عقيدتی سياسی در ارتش جمهوری اسلامی، عنوان كرد: يكی از بزرگ‌ترين و مهم‌ترين دستاوردهای عقيدتی سياسی ارتش، از بين بردن فاصله ميان ارتش و مردم بود؛ عقيدتی سياسی آن فاصله‌ای كه ميان ارتش و مردم در رژيم طاغوت وجود داشت را از بين برد و ارتش را به سازمانی مردمی و معنوی مبدل كرد. وی افزود: امروز ارتش به معنی واقعی محبوب مردم است و محبوبيت او روز به روز در حال افزايش می‌باشد، قطعاً در ايجاد اين محبوبيت سازمان عقيدتی سياسی با بيش از هزار روحانی كه در سراسر كشور در آن مشغول به خدمت هستند، نقش مهمی را ايفا كرده است.
توفيقات لشكر ۷۷ ثامن‌الائمه(ع) در پرتو عنايات امام رضا(ع) بوده است
حجت الاسلام مقدسيان با بيان اين مطلب كه «امروز ارتش ايران به معنای حقيقی ارتشی اسلامی، مكتبی و مردمی است»، تصريح كرد: در ميان نيروهای زمينی ارتش جمهوری اسلامی ايران لشكر پيروز ۷۷ ثامن‌الائمه(ع) جايگاه، ويژگی و امتيازی خاص دارد، امتياز لشكر پيروز ۷۷ ثامن‌الائمه(ع) عنايت امام رضا(ع) به اين لشكر است. اين خادم حرم مطهر رضوی افزود: عنايت امام رضا(ع) بود كه اين لشكر توانست در عمليات آزاد سازی حصر آبادان نقش محوری و كليدی را ايفا كند.
ارشد عقيدتی سياسی ارتش در استان خراسان در ادامه به جايگاه والای خدام امام رضا(ع) اشاره و ابراز داشت: لشكر پيروز ۷۷ ثامن‌الائمه در هشت سال دفاع مقدس مجاهدت‌های زيادی را از خود به نمايش گذاشت كه خداوند متعال در قبال آن مجاهدت‌ها به برخی شهادت، به برخی جانبازی و اسارت و به برخی توفيق خادمی و خدمتگزاری در حرم امام رضا(ع) را پاداش داد.
وی ضمن تشكر از توليت آستان قدس رضوی آيت الله واعظ طبسی به جهت حمايت‌هايش از لشكر ۷۷ پيروز ثامن‌الائمه(ع)، عنوان كرد: آيت الله طبسی از هيچ حمايت و كمكی به اين لشكر چه در دوران دفاع مقدس و چه بعد از آن دريغ نكرده است كه اين موضوع جای تشكر و قدردانی دارد.
وی اظهار داشت: امام رضا(ع) تمام امورشان بر روی تدبير و مصلحت است و شما مطمئن باشيد اگر خدمات آيت الله طبسی خالصانه و مورد رضای امام و خداوند نبود، ۳۵ سال توفيق خدمتگزاری نصيب ايشان نمی‌شد؛ اميدوارم خداوند به ايشان عمری طولانی عطا نمايد، اما بدانيد زمانی كه آيت الله واعظ طبسی در ميان ما نباشند، قدر ايشان و خدمتشان را بيشتر خواهيم دانست.
حجت الاسلام مقدسيان در پايان خطاب به خدام حرم مطهر رضوی گفت: قدر خدمت در حرم علی بن موسی‌الرضا(ع) را بدانيد و آن‌را كوچك نشماريد، اين حرم خانه پاره تن پيغمبر(ص) و محل نزول ملائك از آسمان به زمين است.
captcha