کد خبر: 2610341
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۳

توانمند‌سازی مناطق محروم با مشاركت 900 ميلياردی خيرين

گروه اجتماعی: مديركل هماهنگی شبكه‌های مردمی و موسسات عام المنفعه كميته امداد گفت: مشاركت خيرين و همكاری موسسات خيريه، كميته امداد امام(ره) و دستگاه‌های اجرايی عضو ستاد توانمند‌سازی مناطق محروم بالغ بر 900 ميليارد ريال را در اختيار محروميت‌زدايی مناطق مجروم قرار داد.

حميد نصيری، مديركل هماهنگی شبكه‌های مردمی و موسسات عام المنفعه كميته امداد امام در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با بيان اين مطلب اظهار كرد: فعاليت و عملكرد خوب مردم و خيرين باعث شده است كه در اين بخش از كميته امداد با رشد خوبی روبرو شويم به‌طوری كه در آخرين امار بدست آمده در طی سال پيش با مشاركت و همكاری موسسات خيريه، كميته امداد امام(ره)، دستگاه‌های اجرايی عضو ستاد توانمند سازی مناطق محروم خيرين توانستند رقمی بالغ بر 900 ميليارد ريالی را در اختيار محروميت‌زدايی قرار دهند.
وی افزود اين مقدار مبلغ از مجموع 462 هزار و 149 مورد خدمات اهدايی از سوی خيرين جمع‌آوری شده است كه در بخش حمايتی، معيشتی و توانمندسازی به اجرا و مصرف شده است.
نصيری درباره نحوه مصرف اين مقدار اعتبار در ستاد توانمندسازی مناطق محروم خاطر نشان كرد: ساخت 2 هزار و 124 واحد مسكونی و 932 مورد تعمير و بازسازی مسكن در مناطق محروم با همكاری اين نهاد و ستاد توانمندسازی مناطق محروم كشور در سال گذشته از صرف بخشی از اين مبلغ انجام شده است.
وی يادآور شد: در ادامه روند ساخت مسكن محرومان، در حال حاضر 323 مورد ساخت مسكن كه از سال گذشته به علت استفاده از وام به‌سازی به امسال موكول شده‌است در حال انجام است كه تا رسيدن فصل سرد سال در اختيار محرومان قرار خواهد گرفت.
مديركل هماهنگی شبكه‌های مردمی و موسسات عام المنفعه كميته امداد تصريح كرد: اين معاونت برای اجرايی كردن طرح‌های اشتغال و خودكفايی در بين خانوارهای تحت حمايت برنامه‌های مشاركتی فراوانی را داير كرده است به‌طوری كه 3 هزار و 414 مورد اشتغال را در 18 ماه گذشته از طريق منابع قرض الحسنه بانك‌ها و صندوق امداد امام(ره) در بين مددجويان ايجاد كرده است.
وی ابراز كرد: ايجاد شبكه ارتباطی و حمايتی مردمی و كارآمد با عنوان شبكه نيكوكاری از برنامه‌ها و طرح‌هايی است كه به دنبال احياء و ترويج سيره نبوی و علوی در امر رسيدگی به محرومان و در جهت تحقق منويات مقام معظم رهبری مبنی بر تقويت كاركرد مساجد در حال انجام است و با پای كار‌آوردن مساجد و در پی آن خيرين و اقشار مختلف مردم شاهد رشد روزبهروز اين طرح هستيم.
نصيری يكی از مباحث مورد توجه در ايجاد شبكه نيكوكاری را ترويج فرهنگ انفاق و نيكوكاری دانست و يادآور شد: استفاده از ظرفيت تخصصی مردم، حضور مردم و تقويت مسئوليت و همبستگيهای اجتماعی افراد در محله از مباحثی است كه در اين مركز دنبال و با همكاری هيئت امنای مساجد، امام جماعت مسجد در جهت ايجاد اين مراكز منجر به تقويت كاركرد اجتماعی مساجد می‌شود.
وی اظهار داشت: اظهار داشت: اميد است با حضور بيشتر مردم در عرصه خدمت به محرومان توفيقات بيشتری را با همكاری هيئت امنای مساجد،معتمدان محله و ائمه جماعت مساجد داشته باشيم.
captcha