کد خبر: 2611012
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۰
با سخنرانی سفیر هلند در ایران؛

نشست‌ «ایران و جهان» در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود

گروه اندیشه: اولین نشست از سلسله نشست‌های «ایران و جهان» از سوی دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق(ع) چهارم آذر با سخنرانی یوهانس دوما، سفیر هلند در ایران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یوهانس دوما، سفیر کشور پادشاهی هلند در تهران سه‌شنبه ، چهارم آذر از ساعت ۱۰:۳۰ با حضور در دانشگاه امام صادق‌(ع) به سخنرانی در موضوع مسائل سیاسی روز برای اساتید و دانشجویان خواهد پرداخت.
این نشست اولین نشست از سلسله نشست‌های علمی ـ تخصصی «ایران و جهان» است که توسط دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی و با همکاری اداره همکاری‌های علمی و بین‌المللی در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود.
تسهیل و تسریع همکاری علمی با مراکز دانشگاهی و آکادمیک جهان، طرح مسائل روز سیاست بین‌الملل و فراهم‌کردن فرصت پرسش و پاسخ اساتید و دانشجویان در مورد این مسائل از نمایندگان رسمی کشورها، و معرفی بین‌المللی دانشگاه امام صادق(ع) به‌عنوان یک نهاد آکادمیک ممتاز از جمله اهداف این سلسله نشست‌ها عنوان شده است.

بنا بر این گزارش، شرکت در این مراسم که در سالن شهید صدر برگزار می‌شود برای تمامی اساتید و دانشجویان علاقه‌مند آزاد است.

captcha