کد خبر: 2615742
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۱
با حضور وزیر علوم؛

نمایشگاه ۳۰ سال فعالیت سازمان سمت افتتاح شد

گروه دانشگاه: با حضور وزیر علوم، نمایشگاه ۳۰ سال فعالیت سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی (سمت) افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نمایشگاه سی‌امین سال تأسیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی(سمت) با حضور محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ساختمان مرکزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دیروز افتتاح شد.

در این بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی، رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی (سمت) در خصوص این نمایشگاه، توانمندی‌ها و عملکرد 30 ساله این سازمان در تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهی  توضیحاتی ارائه کرد.
سپس فرهادی در خصوص نقش سازمان سمت در تهیه کتب دانشگاه‌ها گفت:  سازمان سمت سال‌ها است که با توان بسیاربالایی در حال تهیه کتب علوم انسانی در سطح دانشگاه‌های داخل و حتی خارج از کشور بوده است.
وزیر علوم در ادامه در خصوص میزان موفقیت سازمان سمت، افزود: من شخصاً از سال‌ها پیش در بدو آغاز به کار سازمان سمت در جریان شکل‌گیری و فعالیت آن بودم که با وجود تمام سختی‌ها و مشکلات، این سازمان توانست با مدیریت حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی راه خود را با موفقیت طی کند و در تمامی مراحل تهیه کتاب از محتوی گرفته تا رسیدن کتاب به دست دانشجویان مسیر خود را با دقت و وسواس طی کرده و من امیدوارم در رسیدن به اهداف خود موفق باشد.
یادآور می‌شود، در این بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگا‌ه‌ها و جمعی از اعضای شورای معاونان وزارت علوم از جمله محمدحسین امید معاون اداری مالی و مدیریت منابع، وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری، جعفر میلی منفرد معاون آموزشی، ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور و سیدضیا هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و نیز سایر مدیران این وزارتخانه حضور داشتند.

captcha