کد خبر: 2621959
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲
غیب‌پرور:

فلسفه شکل‌گیری تکفیری‌ها، وارونه جلوه دادن حقایق و حقانیت اسلام است

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به جنایات تکفیری‌ها گفت: این جنایات یک توطئه علیه دنیای اسلامی است که پیامبر‌ آن، پیامبر رحمت است و فلسفه شکل‌گیری تکفیری‌ها، وارونه جلوه دادن حقایق و حقانیت اسلام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، غلامحسین غیب‌پرور، فرمانده سپاه فجر فارس روز گذشته، 27 آذر در یادواره سرداران و 380 شهید دانشجوی شهید استان فارس که در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدای دانشجو گفت: مسیری که شهدا گشودند راه نجات و رستگاری کشور بود.
وی، پیروزی انقلاب اسلامی ایران را «نه» گفتن قاطع به دنیای استکبار دانست و افزود: دشمنان انقلاب امام(ره) را برنتابیدند و هر آنچه که داشتند از عده و عُده ‌علیه مردم مظلوم که ندای آن جز توحید و اسلام‌خواهی چیز دیگری نبود، فراهم کردند.
غیب‌پرور با بیان اینکه شهدا حرفی جز اسلام‌خواهی و وفاداری به امام(ره) و رهبری حرف دیگری نداشتند و در این راه استوار بودند، گفت: چه کسی جز خداوند قادر به شکرگذاری از خانواده شهداست.
فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به توطئه‌های دشمنان عنوان کرد: دنیا تمام قدرتش را به رخ کشید اما مردم ایران اسلامی ایستادند؛ علما، دانش‌آموز، کارمند، کارگر، دانشجو غیره زیادی از ما را شهید کردند؛ کسانی که حقشان اسلام است.
وی با تأکید بر اینکه مردم ما، بصیر هستند، افزود: امام راحل که اهل تعارف نبود بلکه یک حکیم بود و زمانی‌که فرمود این مردم از مردمان عصر خدا و امیرالمؤمنین(ع) بالاترند،‌ تعارف که نمی‌کرد.
غیب‌پرور با اشاره به دوران صدر اسلام گفت: فتح مکه روز رحمت اسلام بود ولی کسانی شعار می‌دادند که  امروز، روز انتقام است در حالی‌که پیامبر(ص) فرمود روز رحمت است اما با این حال آن مردم دستمزد 23 سال زحمت پیامبر(ص) را دادند آن زمانی‌که خانه دخترش را آتش زدند، اما مردم عصر ما چه کردند.
این مقام ارشد نظامی به جنایات گروه‌های تکفیری اشاره کرد و گفت: گروه‌های تکفیری به نام شخص شخیص پیامبر(ص) جنایات زیادی مرتکب می‌شوند، در حالی که باید از آنان پرسید شیوه تبلیغ پیامبر رحمت(ص) این‌گونه بود که سر ببرند، به ناموس ملل اسلامی تجاوز کنند و سینه مسلمان را شکافته و جگر به دندان بگیرند؟!
وی اضافه کرد: تمام این جنایات یک توطئه ‌علیه دنیای اسلامی است که پیامبر آن، پیامبر رحمت است که به نام پیامبر(ص) بر ضد پیامبر(ص) رفتار می‌کنند و در واقع فلسفه شکل‌گیری تکفیری‌ها، وارونه جلوه دادن حقایق و حقانیت اسلام است.
فرمانده سپاه فجر فارس در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاری این یادواره گفت: شهدا که مجلس فاتحه نمی‌خواهند بلکه به ما یاد دادند که خداوند انسان را عبث و بیهوده خلق نکرده است و این‌ها از اعتقاد و باورشان دفاع کردند.
وی خاطرنشان کرد: 380 شهید دانشجو در راه امام(ره) جان خود را فدا کردند تا به ما درس انسانیت و وفاداری را بیاموزند وگرنه در این زندگی مدرن ژست گرفتن که کاری ندارد و برخی از ما عادت به ژست گرفتن در عرصه‌های مختلف کردیم اما زمانی‌که پای عمل رسید، بسیاری کنار می‌کشند.
غیب‌پرور با تأکید بر اینکه شهدای مردانه، مسلمانی، انسانیت و رادمردی خود را اثبات کردند، گفت: شهدا همه چیز را در زیر گنبد مینای ولایت یافتند، آن ولایتی که امروز استمرار دارد در ولایت مطلقه فقیه متجلی است و راه رستگاری و فلاح ما در آن مسیری است که شهدا برای ما مشخص کردند.
فرمانده سپاه فجر فارس در بخش دیگری از سخنان خود، مسئولیت دانشجویان در محیط دانشگاه را سنگین ارزیابی کرد و گفت: برخی تصور می‌کنند محیط دانشگاه، محیطی است که می‌توان فرهنگ سکولار را تبلیغ و ترویج کرد و اینان در مسیری افتادند که رضای شهدا نیست.
وی تأکید کرد: کسانی‌که در این مملکت علیه شهدا و ولایت صحبت می‌کنند، جرأت زیادی دارند که از خداوند نمی‌ترسند وگرنه اگر خداترس بودیم، بیشتر از این‌ها قدرت شهدای خود را می‌شناختیم.

captcha