کد خبر: 2646917
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱
از سوی مرکز تخصصی مهدویت؛

نخستین آزمون سراسری معارف مهدویت برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه: نخستین آزمون سراسری معارف مهدویت در سطح عمومی، همزمان با جشن آغاز امامت موعود و ایام بزرگداشت نهم ربیع‌الاول، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، موضوع آزمون معارف مهدویت است و شامل معارف عمومی در این حوزه (مباحث قرآنی، حدیثی، کلامی و تاریخی مربوط به امامت و به ویژه مهدویت) و نیز بخش‌های ویژه (ادیان و مذاهب، قرآن و حدیث، تاریخ و تمدن، اخلاق و تربیت، حکومت و سیاست) است.

سطح برگزاری آزمون عمومی است و یکی از اهداف برگزاری این آزمون سنجش میزان معلومات عمومی مهدویت در میان اقشار علاقه‌مند است.

شرکت در آزمون سراسری معارف مهدویت، محدودیت خاصی چه از لحاظ قومی و مذهبی و چه از لحاظ سطح تحصیلات و وضعیت شغلی را شامل نمی‌شود و علاقه‌مندان به مباحث مهدویت، تنها با برخورداری از سلامت جسمی برای حضور در جلسه آزمون و شرط حداقل سن ۱۵ سال، قادر به شرکت در آزمون خواهند بود.

به هر یک از 9 نفر برتر آزمون در سطح کشور جوایزی اهدا خواهد شد. همچنین، به 30 نفر بعد کمک هزینه سفر عمره مفرده، به 30 نفر کمک هزینه سفر به عتبات عالیات و به 30 نفر کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا خواهد شد.

کارت ورود به جلسه آزمون، از یک هفته مانده به برگزاری آزمون در صفحه شخصی داوطلبان در پورتال قرار می‌گیرد که می‌بایست توسط آنها چاپ شده و هنگام ورود به جلسه آزمون در صبح روز جمعه 12 دی‌ماه 93 ارائه شود.

captcha