کد خبر: 2670436
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۹
آیت‌الله ایمانی:

هدف اصلی اقامه نماز استسقا، القای تفکر توحیدی در زندگی بشری است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان فارس با تأکید بر لزوم توجه به فلسفه برپایی نماز استسقا گفت: با این کار می‌خواهیم این تفکر را به جامعه خود القا کنیم که باید در گرفتاری‌ها با تضرع به‌سمت پروردگار خود روی آوریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس شب گذشته، 13 دی در هشتاد و یکمین نشست شورای فرهنگ عمومی این استان به برپایی اقامه نماز باران در استان فارس اشاره و بر لزوم همکاری و توجه به این کار کلیدی تأکید کرد و گفت: نکته‌ای که در این میان مطرح است، انگیزه انجام چنین کاری است و در استان فارس اعلام شد که در روز دوشنبه، 15 دی نماز استسقا برگزار شود که دیدگاهی در این رابطه باید به جامعه القا شود و آن این است که تمام مسائل را در قالب قانونمندی حاکم بر طبیعت نباید دنبال کنیم وگرنه طبق پیش‌بینی‌ها اعلام شده است که تا نیمه بهمن‌ماه خبری از بارندگی نیست و از بعد از آن بارندگی صورت می‌گیرد.
منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اما آیا ما باید اقعاً مقبول قدرتی که برخی‌ها به‌عنوان قانون حاکم بر جهان آفرینش مطرح کردند، باشیم یا اینکه معتقد باشیم که جهان پروردگار و مدیری دارد و در مکان‌های مختلف این قانونمندی‌های جهان آفرینش شکسته شده است لذا ما می‌خواهیم این تفکر را به جامعه خود القا کنیم که ما یک رب و پروردگار داریم و باید در گرفتاری‌ها و مشکلاتی که خواه ناخواه در زندگی انسان رخ می‌دهد با تضرع به سمت و سوی پروردگار خود روی آوریم.

نفس خواندن نماز استسقا، ارتباط با خداوند است
وی با تأکید بر اینکه نفس خواندن نماز استسقا برقراری ارتباط با خداوند است، افزود: اینکه جامعه ما به این سمت حرکت کند که در مواقع گرفتاری و سختی و مشکلاتی که برای او اتفاق می‌افتد به سراغ مدیر جهان هستی برود و با مربی دنیا ارتباط  برقرار کند هم اثر تربیتی و معنوی دارد و آثار و برکات فراوانی برای آن دنبال دارد.
آیت‌الله ایمانی تأکید کرد: مسائل عالیه پروردگار عالم در اختیار ما نیست و ما نمی‌دانیم در شرایطی هستیم که به‌دنبال نماز استسقا ریزش بارانی هست یا نه اما به ما گفته‌اند هر زمان که ناامید شدید به درب خانه خدا بروید و از او بخواهیم ما هم موظف هستیم که این کار را انجام دهیم.

نباید به اقامه تنها یک بار نماز استسقا اکتفا کرد
وی بر لزوم تکرار اقامه نماز استسقا از سوی گروه‌های مختلف در استان فارس تأکید کرد و گفت: نباید تنها به اقامه نماز استسقا به یکبار اکتفا کرد و جمعیت‌ها و گروه های مختلفی هم در مرکز استان و هم شهرستان‌ها با شرایطی که بتوانند این ارتباط معنوی را با پروردگار دنبال کنند، انجام دهند.
آیت‌‌الله ایمانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه‌اندازی پژوهشکده تحول علوم انسانی در دانشگاه شیراز، بر لزوم توجه این دانشگاه به این مبحث تأکید کرد و گفت: این مجموعه باید در فضایی بهتر از گذشته این کار را دنبال کند.

مرجعیت علوم انسانی اسلامی کشور در دانشگاه شیراز قرار گیرد
وی افزود: این مجموعه باید بتواند با همکاری شخصیت‌های حوزوی و دانشگاهی حرکتی که آغاز کرده است را با خروجی‌های ارزشمندی ارائه کند تا مرجعیت علمی علوم انسانی دانشگاه‌های کشور در دانشگاه شیراز قرار گرفته و این دانشگاه این علوم را به کل دانشگاه‌های کشور ارائه دهد و کتاب‌ها و دستمایه‌های آن‌ها بتواند در این حوزه استفاده لازم شود.
آیت‌الله ایمانی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی عنوان کرد: این مرجع بزرگوار از جمله چهره‌هایی هستند که حوزه‌های علمیه ما می‌تواند در چندین دهه آن‌ها را پرورش دهد و همانط‌ور که در دهه‌های گذشته علامه طباطبایی را داشتیم، امروز آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی را داریم که جهانی فکر می‌کنند و برای نجات انسان‌ها از ساده‌اندیشی و سطحی‌نگری برنامه‌ریزی‌های خوبی دارند و ما نیز باید بتوانیم حرکت ایشان را در شیراز دنبال کنیم.
امام جمعه شیراز تأکید کرد: هر چه بتوانیم جوانان خود را با این اندیشه‌های بلند و ناب اسلامی بیشتر آشنا کنیم، به همان میزان مشکلات و معضلاتی که اکنون در سطح جامعه ماست، به میزان قابل مشاهده‌ای کاهش پیدا می‌کند.

اعلام آمادگی جهت همکاری با بنیاد بین‌المللی وحیانی اسرا
وی اظهار کرد: از همین‌جا جهت همکاری با بنیاد بین‌المللی وحیانی اسرا متعلق به آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی جهت اجرای ملی ملکوت اعلام آمادگی می‌کنیم که برای نیروهایی که نیاز به اجرای این طرح در استان فارس دارند، همکاری لازم را داشته باشیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان فارس در بخش پایانی سخنان خود به اقدامات حجاب و عفاف آموزش و پرورش فارس اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین تشکیلات ما که می‌تواند در عرصه حجاب و عفاف موثر باشد، آموزش و پرورش است که در استان فارس نیز برنامه‌های خوبی دارند و امیدواریم این برنامه‌ها اثرگذار بوده و تداوم داشته باشند و تنها به ارائه یک گزارش بسنده نشود.

captcha