کد خبر: 2672109
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۳
فرمانده سپاه ابوالفضل(ع) خبر داد:

اعزام ۱۱ هزار لرستانی به مناطق عملیاتی طی بهمن و اسفندماه امسال

گروه اجتماعی: کشکولی از اعزام یازده هزار لرستانی به اردوی راهیان نور خبر داد و گفت: در بهمن و اسفند‌ماه امسال یازده هزار نفر به مناطق عملیاتی شلمچه، هویزه و اروند اعزام می‌شوند که دو هزار و ۵۰۰ نفر از آن‌ها دانشجو هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در جلسه ستاد راهیان نور لرستان که دوشنبه، 15 دی‌ماه در استانداری لرستان برگزار شد، گفت: راهیان نور یک حرکت فرهنگی در سطح کشور است که میراث گرانبهای ایثار و شهادت را به نسل‌های بعدی منتقل می‌کند.

وی افزود: این جلسه به‌منظور تمهیدات لازم و ایجاد مقدمات اعزام زائران راهیان نور برگزار شده که در بهمن و اسفند امسال یازده هزار نفر به مناطق عملیاتی شلمچه، هویزه و اروند اعزام می‌شوند که دو هزار و 500 نفر از آن‌ها دانشجو هستند.

در ادامه این جلسه، علی‌حسین پازدار، معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: دانشگاه‌ها با فرهنگ‌سازی در محیط دانشگاه زمینه ثبت‌نام و حضور دانشجویان را فراهم کنند این در حالی است که امسال یک نمایشگاه دفاع مقدس با همکاری بسیج دانشجویی در مسیر آزادراه خرم‌آباد ـ پل‌زال فعال می‌شود.

وی افزود: آموزش و پرورش اردوگاه کمالوند را برای اسکان زائران استان‌های دیگر فراهم کند چراکه امسال اعزام فرهنگیان به راهیان نور هم در برنامه‌ کاری ستاد است.

لزوم استفاده از ظرفیت روحانیت در اردوی راهیان نور

پازدار با بیان این‌که زینت کاروان‌ها روحانیت هستند و راهیان نور یک ظرفیت مناسب برای تبلیغ دین محسوب می‌شود، اضافه کرد: از ظرفیت سازمان تبلیغات برای اعزام روحانی به راهیان نور امسال، استفاده شده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان ادامه داد: بخشی از مددجویان کمیته امداد امسال در قالب ستاد راهیان نور به مناطق عملیاتی اعزام خواهند شد این در حالی است که جهادگران جهاد سازندگی  نیز که راویان دفاع مقدس هستند به راهیان نور اعزام می‌شوند.

captcha