کد خبر: 2694168
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶
حمید محمدی در گفت‌وگو با ایکنا:

همه نوع بودجه‌های قرآنی در اختیار جهاد دانشگاهی قرار می‌گیرد/ حمایت شورای توسعه از این نهاد

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با یادآوری اینکه جهاددانشگاهی همه نوع فعالیت‌های قرآنی دارد، گفت: بر این اساس همه نوع بودجه‌های قرآنی براساس دفاعی که در کمیسیون‌ها ارائه کرده‌اند، به آن تعلق گرفته و ما نیز حمایت می‌کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با یادآوری اینکه شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی یکی از شوراهای مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: این شورا دارای سند نهاد اجرایی به نام منشور توسعه فرهنگ قرآنی است.

منشور توسعه فرهنگ قرآنی؛ سند اجرایی فعالیت‌های دستگاه‌های مختلف

وی با بیان اینکه در این منشور تمام اهداف، راهبردها و راهکارهای پیشبرد توسعه فرهنگ قرآنی کشور وجود دارد، افزود: در ماده 9 این سند کلیه مصوبات این شورا، لازم‌الاجرای دستگاه‌های دولتی، عمومی و مردمی است یعنی کلیه فعالیت‌ها ابلاغ رسمی می‌شود.

محمدی عنوان کرد: در سند منشور توسعه فرهنگ قرآنی کلیه فعالیت‌های قرآنی در سه محور اساسی شامل آموزش عمومی، تبلیغ و ترویج و آموزش عالی و پژوهش ترسیم شده است لذا سه کمیسیون به ریاست سه وزیر برای آن پیش‌بینی شده است.

به جهاددانشگاهی سه نوع بودجه قرآنی تخصیص یافته است

رئیس شورای راهبردی حفظ قرآن کریم در ادامه، در پاسخ به اینکه طی آخرین نشست خبری اعلام داشته‌اید که اعتبارات 93 که برنامه آن توسط کمیسیون‌ها ارائه شده است در اختیار دستگاه‌ها قرار خواهد گرفت، در این میان سهم جهاددانشگاهی، سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و ایکنا چیست؟ گفت: جهاددانشگاهی بابت سه نوع فعالیتی که دارد سه نوع بودجه به آن تخصیص یافته است.

وی افزود: این نهاد انقلابی دارای یک نوع فعالیت آموزش عمومی است که ما در کمیسیون آموزش عمومی بودجه‌ای را برای آن در نظر گرفته‌ایم و به آن تخصیص می‌دهیم.

انجام فعالیت‌های آموزش عمومی، تبلیغی و پژوهشی قرآنی در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان

محمدی فعالیت دیگر جهاددانشگاهی را تبلیغ و ترویج دانست و گفت: عمده فعالیت‌های خبرگزاری ایکنا تبلیغی و ترویجی است و از سوی دیگر سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور نیز دارای فعالیت‌های آموزش  عمومی و تبلیغ و ترویج است.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور ادامه داد: همچنین، یکسری فعالیت‌های پژوهشی نیز در این سازمان صورت می‌گیرد لذا ما در کمیسیون توسعه پژوهش‌های قرآنی از آن‌ها حمایت می‌کنیم.

وی اظهار کرد: به دلیل اینکه جهاددانشگاهی یک مجموعه چند ضلعی است و همه نوع فعالیت‌های قرآنی دارد لذا همه نوع بودجه‌های قرآنی بر اساس دفاعی که در کمیسیون‌ها ارائه کرده‌اند به آن تعلق گرفته و ما نیز حمایت می‌کنیم.

به زودی مقدار بودجه‌های تخصیص یافته به دستگاه‌ها اعلام می‌شود

محمدی تصریح کرد: هنوز مقدار تقریبی این بودجه برای هیچ دستگاهی مشخص نیست و به‌زودی نهایی دستگاه‌های مختلف از جمله جهاد دانشگاهی اعلام می‌شود.

رئیس شورای راهبردی حفظ قرآن کریم بودجه تخصیص به جهاد دانشگاهی را بودجه مناسبی دانست و گفت: ما  در زمینه‌های مختلف از جهاد دانشگاهی و ایکنا حمایت می‌کنیم به عنوان مثال برای برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان نیز تلاش کردیم تا حمایت مالی از این نهاد داشته باشیم تا این مسابقات به نحو شایسته برگزار شود.

captcha