کد خبر: 2696464
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۲
همزمان با دهه فجر؛

۱۲ نفر از پیشکسوتان عرصه قرآنی خراسان رضوی تجلیل می‌شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با ایام دهه فجر، ۱۲ نفر از پیشکسوتان عرصه قرآن استان خراسان رضوی تجلیل می‌شوند.

مهدی رمضانی، مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره تبلیغات خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، ابراز کرد: همزمان با ایام دهه فجر 12 نفر از پیشکسوتان عرصه قرآن خراسان رضوی تجلیل می‌شوند.

وی با بیان اینکه در این طرح مسئولان به سراغ اساتید پیشکسوت قرآن می‌روند،‌ اظهار کرد: در این طرح حجت‌الاسلام سیدمحمود مرویان‌حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به همراه تعدادی دیگر از مدیران قرآنی استان، در خانه‌های پیشکسوتان حضور می‌یابند.

رمضانی بیان کرد: به منظور بازدید و تکریم پیشکسوتان، مدیران قرآنی در منزل اساتیدی همچون سیدمرتضی سادات فاطمی و کاظم بافتی گرامی از استید و قاریان برجسته و پیشکسوت مشهد حضور یافته و از ایشان و خانواده‌های آن‌ها با تقدیم هدایایی، تجلیل می‌کنند.

captcha