کد خبر: 2704018
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰

امضای تفاهم‌نامه وزیر علوم و پروفسور سمیعی برای ایجاد مرکز تحقیقات نوین پزشکی

گروه دانشگاه: تفاهم‌نامه ایجاد مرکز تحقیقات بین‌المللی فناوری‌های نوین پزشکی توسط پروفسور سمیعی و دکتر فرهادی به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، تفاهم‌نامه ایجاد مرکز تحقیقات بین‌المللی فناوری‌های نوین پزشکی پروفسور سمیعی در سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی ایران توسط دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و پرفسور مجید سمیعی رئیس مؤسسه علوم اعصاب هانوفر آلمان به امضا رسید.
زمینه‌سازی برای همکاری بین متخصصان ایرانی و خارجی از جمله آلمان و تقویت و توسعه همکاری‌ها با هدف دسترسی و به‌کارگیری دانش فنی و روز آمد در اجرای طرح‌های فناوری، پژوهشی، مطالعاتی، توسعه‌ای و کاربردی و تربیت محققان صاحب‌نظر در عرصه بین‌المللی در حوزه علوم پزشکی و زیستی از اهداف این  تفاهم‌نامه است که با تلفیق علوم مهندسی، طبیعی، ریاضی و فناوری اطلاعات محقق خواهد شد.
در این تفاهم‌نامه تأکید شده است: فعالیت‌های این مرکز باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و جهت‌گیری شود که در 10 سال پس از تأسیس جزو مرکز تحقیقاتی بین‌المللی صاحب‌نام در عرصه فناوری‌های زیست پزشکی باشد.

captcha