کد خبر: 2831633
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰
محمد کاشانی خبر داد:

«نجات‌شناسی مسیحیت» در راه بازار نشر

گروه‌اندیشه: نویسنده کتاب تثلیث در قرآن و عهدین به زودی اثر جدیدی در خصوص نجات‌شناسی مسیحیت را روانه بازار نشر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، کتاب نجات‌شناسی مسیحیت در حوزه الهیات و در حدود 400 صفحه توسط انتشارات دلیل ما اوایل سال 94 روانه بازار خواهد شد.
محمد کاشانی در گفتگو با ایکنا گفت: بحث گناه نخستین، فدیه یا کفاره یکی از ارکان الهیات مسیحی است. ما در این کتاب به صورت مقایسه‌ای او با نگاهی انتقادی این آموزه را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بحث فدیه در کنار بحث تثلیث و کتاب مقدس ارکان الهیات مسیحی را تشکیل می‌دهد و به نحوی این رکن از دو رکن دیگر مهم‌تر است، کتابی به فارسی در بررسی آن وجود نداشته است و این اولین کتابی است که در این زمینه منتشر می‌شود.

captcha