کد خبر: 2847362
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰
رئیس دادگستری الیگودرز مطرح کرد:

لزوم هوشیاری برابر برنامه‌های ماهواره‌ای/افزایش طلاق در لرستان با فرهنگ قوم لر در تضاد است

گروه اجتماعی: رئیس دادگستری شهرستان الیگودرز با بیان این‌که افزایش طلاق در لرستان با فرهنگ قوم لر در تضاد است، گفت: رواج فرهنگ از هم‌گسیخته غرب و افزایش آمار طلاق در جامعه از مهم‌ترین اثرات تماشای شبکه‌های ماهواره‌ای است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، امیرهوشنگ فتحی، رئیس دادگستری شهرستان الیگودرز در همایش سالیانه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر که جمعه، 24 بهمن‌ماه در الیگودرز برگزار شد، گفت: رواج فرهنگ از هم‌گسیخته غرب و افزایش آمار طلاق در جامعه از مهم‌ترین اثرات تماشای شبکه‌های ماهواره‌ای است.

وی با اشاره به لزوم پیشگیری از وقوع جرائم، تصریح کرد: یکی از سیاست‌های قوه قضاییه که نتایج مثبتی نیز در پی داشته پیگیری بحث پیشگیری از جرم است که امروز کشورهای اروپایی با الگوبرداری از قوانین ما به‌دنبال اجرای آن هستند.
فتحی با بیان رشادت‌های قوم بزرگ بختیاری در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: پس از گذشت سال‌ها از پایان جنگ هنوز هم ارتفاعات کردستان و دشت‌های خوزستان بر شجاعت و ایثار دلاوران این قوم اصیل گواهی می‌دهد.
رئیس دادگستری الیگودرز با اشاره به شرایط امروز کشور و به‌ویژه شهرستان الیگودرز در بحث‌های فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: امروز نیز انتظار این است که بزرگان و جوانان این قوم در جهت رفع ناهنجاری‌ها و معضلات موجود اثرگذار باشند.
وی به اثرات مخرب شبکه‌های ماهواره‌ای اشاره کرد و ادامه داد: رواج فرهنگ از هم‌گسیخته غرب و افزایش آمار طلاق در جامعه از مهم‌ترین اثرات تماشای شبکه‌های ماهواره‌ای است به‌طوری که در یک سال گذشته تعداد 330 مورد زندگی زناشویی به جدایی منجر شده است که این آمار با توجه فرهنگ غنی قوم بختیاری که همواره در صدد تحکیم خانواده است برای شهرستان الیگودرز تلخ و تأسف‌باراست.
فتحی با اشاره به این‌که از300 شبکه ماهواره‌ای که فعالیت می‌کنند، 116 شبکه فارسی زبان هستند، اصریح کرد: متأسفانه پرونده‌هایی در محاکم قضایی مطرح می‌شود که با تماشای ماهواره ارتباط دارد.
رئیس دادگستری الیگودرز به نتایج مثبت فعالیت شوراهای حل اختلاف اشاره و خاطرنشان کرد: شوراهای حل اختلاف الیگودرز از موفق‌ترین شوراهای حل اختلاف استان و حتی کشور هستند که در یک سال گذشته 1332 پرونده بررسی و منجر به صلح و سازش شده است.
وی با اشاره به این‌که الیگودرز یکی از شهرستان‌های امن استان لرستان است، ادامه داد: در سال‌های اخیر اگر به‌صورت موردی و اتفاقی و تصادفی قتلی رخ داده نشانه ناامنی نیست زیرا تاکنون قتلی سازماندهی شده در این شهرستان اتفاق نیفتاده است.
فتحی در پایان با هشدار به قانون‌شکنان اذعان کرد: دستگاه قضایی در جهت برخورد با عوامل ایجاد ناامنی، متجاوزین به حقوق مردم و عاملین توزیع مواد مخدر قاطعانه برخورد می‌کند.

captcha