به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام و المسلمین علی مدبر، مدیر مدارس مجازی اسلامی کشورهای مشترک المنافع در این نشست با بیان اینکه در ارائه اسلام ناب محمدی به جهان باید از فرصت فضای مجازی بهترین بهره را برد، افزود: باید در فضای مجازی جوانان را رصد کنیم و اسلام ناب محمدی را به آنها نشان داد.
مدبر با بیان اینکه ارائه اسلام به کشورها باید در قالبهای متفاوت بیان شود، گفت: به عنوان مثال در کشورهای مشترک المنافع، زنان بیشترین قشر جامعه به شمار میآیند و مبلغان در این کشورها باید به جایگاه بانوان در اسلام ناب محمدی بپردازند.
مدیر مدارس مجازی اسلامی کشورهای مشترک المنافع، ادامه داد: کشور روسیه استقبال خوبی از شیعیان دارد و این در حالی است که در این کشور هیچ دری به روی وهابیت باز نیست و میتوان از این فرصت عالی برای تبلیغ اسلام ناب محمدی در این کشور بهره گرفت.
حجتالاسلام کریم خان محمدی، مدیر گروه تربیت اجتماعی پژوهشکده باقرالعلوم نیز در این نشست، با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان اروپا، گفت: معظم له این نامه را به عنوان رهبری آزاده، روشنفکر و آزادی خواه ارسال کردند نه به عنوان یک سیاستمدار.
خان محمدی، با بیان اینکه این نامه بسیار بجا و هوشمندانه بود، ادامه داد: پیام رهبر معظم انقلاب یک پیام دینی به جوانان اروپایی بود و نه سیاستمداران، چرا که رهبر معظم انقلاب به بدنه جوان اروپا و آمریکا خوشبین هستند.
وی با بیان اینکه در 50 سال اخیر، گرایش به اسلام در دنیا افزایش پیدا کرده است گفت: اگر پیام اسلام ناب محمدی را به جهانیان برسانیم، اسلام در آینده، دین ناب اول جهان و گفتمان قالب خواهد شد.
مدیر گروه تربیت اجتماعی پژوهشکده باقرالعلوم، افزود: اگر درها را باز کنیم و ارتباطات را قویتر و اندیشمندان بیشتری را به کشور دعوت کنیم، به طور حتم در تبلیغ اسلام و گرایش مردم به اسلام موفقتر میشویم.