
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، یدالله بهتاش، رئیس شورای عالی قشر سازمان بسیج مداحان کشور، صبح امروز، 29 بهمنماه در نخستین همایش سراسری مداحان برگزیده جوان که در مشهد برگزار شد، اولین عامل برای موفقیت و ماندگاری مداحان را داشتن خلوص نیت دانست و افزود: خلوص در اعمال مانند ویتامین در غذا و عیار در طلاست.
بهتاش ادامه داد: از این رو هر عملی تنها باید برای رضای خدا انجام شود زیرا تنها خدا ماندنی است و تمسک به او و ابراز نیاز به تقرب به او، خلوص نیت به همراه دارد.
وی با بیان اینکه مجالس نباید تنها مجلس شور باشد بلکه باید شور و شعور به هم آمیخته شود، ابراز کرد: هیچ مجلسی نباید خالی از موعظه برگزار شود زیرا هر برنامهای باید خروجی داشته باشد.
رئیس شورای عالی قشر سازمان بسیج مداحان کشور بیان کرد: همه چیز دارای احکام است و مداحی نیز از این دایره استثنا نیست لذا مداحان باید نسبت به اهل بیت(ع) ادب و تواضع را رعایت کنند.
وی با بیان اینکه مداحان باید مطالعه خود را افزایش دهند، آشنایی به زندگانی و سیره اهل بیت(ع) برای موعظهگران و مداحان را امری ضروری دانست و اظهار کرد: همچنین مداحان، صداقت و راستگویی را باید سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
بهتاش با بیان اینکه مداحان و واعظان برای مردم الگو هستند زیرا آنها اعمال ما را مورد توجه قرار میدهند، تأکید کرد: ما باید خودمان را بسازیم و ترک گناه کنیم، صمن اینکه باید مراقب رفتار، کردار و گفتار خود نیز باشیم.