کد خبر: 2946959
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶

فراخوان طراحی پوستر حفظ و تفسیر تخصصی قرآن بیت‌الاحزان اعلام شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در راستای اجرایی کردن طرح‌های ملی حفظ تخصصی قرآن، فراخوان طراحی پوستر حفظ و تفسیر تخصصی قرآن کریم را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) جهت راه‌اندازی طرح‌های ملی حفظ تخصصی قرآن کریم و به‌نظور اطلاع‌رسانی از نحوه ثبت نام طرح‌های رحله (حفظ شبانه‌روزی 4 جزء از قرآن کریم در مدت 2 ماه از ایام تابستان) و ثبت نام مدارس شبانه روزی حفظ و تفسیر یک ساله کل قرآن کریم بیت‌الاحزان در سال 94  فراخوان طراحی پوستر برگزار می‌کند.

این پوسترها باید دارای مشخصات فنی چون 50 عرض و 70 ارتفاع؛ رزولوشن 300 DPI، فرمت JPG، فرمت رنگ CMYK باشند.

همچنین، مطالب مندرج در آن‌ها نیز باید درباره طرح‌های ملی رحله و مدارس شبانه‌روزی تخصصی حفظ یکساله قرآن این مؤسسه قرآنی باشد.

مهلت ارسال آثار به این جشنواره، حداکثر تا پایان ساعت اداری روز شنبه، 9 اسفند بود که تا روز یکشنبه 17 اسفند تمدید شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را از طریق پست الکترونیک به نشانی beytolahzan92@gmail.com ارسال کنند. در ضمن به طراح اثر برگزیده یک ربع سکه بهار آزادی تعلق خواهد گرفت.

captcha