کد خبر: 3007548
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۶
مهمترین چشم‌اندازهای دانشگاه جامع از زبان اخباری؛

تدریس دروس معارف‌ مهارت‌محور از مهر ۹۴ در دانشگاه جامع علمی کاربردی

گروه دانشگاه: تدریس دروس معارف مهارت‌محور از مهر ۹۴ و راه‌اندازی مرکز تربیت مدرس از مهمترین چشم‌اندازهایی بود که سرپرست دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی برای سال ۹۴ به آنها اشاره کرد.

محمد اخباری، سرپرست دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با مهمترین چشم‌اندازهای این دانشگاه برای سال 94، گفت: مهمترین چشم‌اندازهای ما برای این سال ارتقاء بخشیدن به کیفیت دوره‌ها و سرفصل‌های دروس است.

وی افزود: دومین بحث ما نظارت بر کیفیت کارهاست. سومین بحث نیز راه‌اندازی مرکز تربیت مدرس در دانشگاه جامع است که بتوانیم مدرسان را هم از جهت بازآموزی جهت تدریس مهارتی و همچنین استفاده از خبرگی افراد جهت تدریس آماده کنیم. این رویکرد در رأس برنامه‌های سال 94 قرار دارد و امیدواریم در سایه تدابیری که دولت تدبیر و امید جهت مهارت‌آفرینی در سطح جامعه و توسعه نیروی انسانی ماهر در پیش گرفته است بتوانیم قدم‌های مؤثر و مفیدی را برداریم و همچنین در برنامه ششمی که در حال تنظیم است، جایگاه خوبی را برای این دانشگاه مهیا کنیم.

تشکیل کارگروه‌هایی برای اصلاح فرآیندها

سرپرست دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی عنوان کرد: ما در سال 93 و در مدتی که من مسئولیت سرپرستی این دانشگاه را دارم، چند کار اساسی انجام دادیم، یکی تشکیل کارگروه‌هایی برای اصلاح فرآیندهاست، چون الان مدیریت بر فرآیندها بیشتر از مدیریت بر داده‌ها ارزشمند است؛ بنابراین به‌ دنبال اصلاح فرآیندها هستیم. بحث دوم ما راه‌اندازی کارگروهی است که تدوین سند چشم‌انداز را انجام دهد.

وی ادامه داد: بحث سوم، رفاه و منزلت اجتماعی کارکنان دانشگاه است. اصلی‌ترین منبع قدرت این دانشگاه کارکنان این دانشگاه هستند؛ بنابراین جهت تشکیل تعاونی‌های مختلف و همچنین ارتقای جایگاه اعضای هیئت علمی دانشگاه و هم رسیدگی به مشکلات مختلف کارکنان اقداماتی در این باره انجام گرفته است که امیدواریم این اقدامات در سال 94 با کیفیت و حجم بیشتری انجام شود.

اخباری همچنین با اشاره به تألیف دروس معارف مهارت‌محور در این دانشگاه که در سال 93 آغاز شد، گفت: این کار در کارگروه خاصی انجام می‌شود. چون یک نفر مسئول آن نیست، از دو جنبه صنعت و علوم دینی سنجیده می‌شود و یک نفر نیست. در کارگروه بحث می‌شود که از نظر احادیث، روایات و قرآن چه مراتبی بر این بحث مترتب است، آنها احصاء شده و برای تولید محتوا استفاده می‌شود و برای تدریس در اختیار استاد قرار می‌گیرد. 

از مهر 94، دروس معارف مهارت‌محور تدریس می‌شود

وی گفت: در حال حاضر درس معارفی که تدریس می‌شود بر مبنای سرفصلی است که توسط نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تنظیم شده. اثر جدید هم مانند آن کتاب تدوین می‌شود و بر مبنای آن تدریس در دانشگاه صورت می‌گیرد که از مهرماه 94 این دروس اضافه می‌شود. 

captcha