کد خبر: 3148195
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷

مباحث تفسیری به‌جای ماندن در کتاب‌ها باید در رسانه‌ها ارائه شود

گروه اندیشه: مدیر شبکه قرآن سیما در قم در بازدید از دانشکده تفسیر و معارف قرآن گفت: مباحث علوم قرآنی و تفسیر نباید در سطح کتاب‌ها باقی بماند بلکه باید در رسانه برای مردم ارائه شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام جلالی، مدیر شبکه قرآن و معارف سیما در قم روز گذشته، 25 فروردین ضمن بازدید از دانشکده تفسیر و معارف قرآن، با رئیس و مسئولان این دانشکده دیدار کرد.

در این نشست که با حضور رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکده تفسیر و معارف قرآن برگزار شد، زمینه‌های تعامل و همکاری این دانشکده با شبکه قرآن سیما مورد بررسی قرار گرفت.

حجت‌الاسلام جلالی، مدیر شبکه قرآن سیما در قم در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های شبکه قرآن سیما و معرفی برنامه‌های این شبکه، استفاده از ظرفیت‌های مراکز قرآنی حوزه و دانشگاه را در این شبکه لازم دانست و گفت: وجود این شبکه فرصتی برای ارائه مفاهیم قرآنی در جامعه است. دانشجویان قرآنی باید به کمک رسانه بیایند و در تولید برنامه‌های قرآنی و تولید محتوا ما را یاری کنند.

وی افزود: ما می‌خواهیم از نخبگان قرآنی بهره‌مند شویم و چرخش نخبگانی در شبکه قرآن را دنبال کنیم.

مدیر دفتر شبکه قرآن و معارف سیما در قم گفت: مباحث علوم قرآنی و تفسیر نباید در سطح کتاب‌ها باقی بماند بلکه باید در رسانه برای مردم ارائه شود.

جلالی خواستار همکاری و تعامل دانشگاه علوم و معارف قرآن با شبکه قرآن سیما شد و اظهار کرد: ما از کارشناسان این دانشگاه در تولید محتوا و ساخت برنامه‌های قرآنی استقبال می‌کنیم و امیدواریم حاصل این نشست تعامل در حوزه کارشناسی، موضوع‌شناسی علوم قرآن و استفاده از ظرفیت‌های شبکه قرآن جهت ارائه علوم قرآنی و تفسیر باشد.

captcha